TATJANA DIVJAK

Uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme

Life coach Tatjana Divjak donosi Vam Male ideje za sretniji život u 10 poglavlja.

Svatko od nas u životu se susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične.

Bez obzira jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnoge situacije iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme.

Izbor je vaš: možete pročitati knjigu i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje.

Uvodni dio svake od ideja predočava problem, a završetak teksta je prijedlog odnosno “ideja za rješenje toga problema” – koji čitatelja inspirira na buđenje nove energije i ponekad zamjenjuje prijatelja za kojeg ili nemamo vremena ili oni pak nemaju vrijeme za nas.

Teme kroz koje Vas vodimo su:

1. Uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme - Uvod

2. Doprinos zajednici

3. Osobni uspjeh i potraga za srećom

4. Poslovni uspjeh i karijera

5. Duhovnost

6. Promjena samo stalna je

7. Vještine bez kojih se ne može

8. Životne vrijednosti

9. Financije i imetak

10. Obitelj i roditeljstvo

11. Ljubav i odnosi

Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H.

Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi.

Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere. Više o Tatjani možete doznati na njezinoj web stranici www.tatjanadivjak.hr, a njezin radi pratiti i putem Facebook grupe Tatjana Divjak Life Coach.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2023 20:18