LJETNI STUDIO

VIDEO: NAŠ POZNATI KONDICIJSKI TRENER OSMISLIO NOVE VJEŽBE '500 kalorija manje u samo nekoliko minuta, a nećete se ni pošteno oznojiti'

 Jutarnji list
 

Krećite se. Izađite. Prošećite se. Bilo kakav oblik kretanja je bolji nego nikakav - poručio je ili, bolje rečeno, apelirao na ljude najpoznatiji kondicijski televizijski trener Mario Mlinarić.

Popularni Mlinarić osmislio je odlične vježbe prikladne za svakog, naročito za zaposlene ljude. Učinit ćete za sebe puno, a nećete se pošteno ni oznojiti.

Ovi treninzi Marija Mlinarića vježbe su koje obuhvaćaju kardio, snagu i izdržljivost za sve dobne skupine i mogu se pojačavati ovisno o kondiciji. Mogu se raditi bilo gdje i bilo kada, u minimalnom prostoru, a idealne su za plažu. Prva je serija u trajanju od deset sekundi po vježbi. Svaka je sljedeća serija deset sekundi dulja. Tijekom vježbe treba voditi računa o pravilnom disanju.

- Dovoljno je nekoliko minuta, a potrošit ćete između 400 i 500 kalorija, a da se niste pošteno niti oznojili. Time ćete polako stjecati formu, bolje se osjećati, a iz dana u dan serije možete povećavati za deset sekundi trajanja svake vježbe. Poanta je da se s godišnjeg vratite u boljoj formi i optimistično nastavite s vježbanjem.

Mlinarić nije od onih koji rigorozno, fanatično zagovaraju striktnu dijetu, beskrajno iscrpljujuće svakodnevne treninge, a u razgovoru za Ljetni Studio otkrio nam je niz savjeta kako poboljšati život i zdravlje.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U LJETNOM STUDIJU

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:20