SVE JE MOGUĆE

VIDEO Od škembe do mišića: I vi možete u svega pet sati postići savršeno tijelo! Otkrijte u čemu je tajna!

 YouTube
Bloger imena Furious Pete, inače prvak u 'prežderavanju', u svome vlogu pokazao je kako postići savršenu figuru bez odricanja omiljene hrane

Želite imati tijelo o kojem ste oduvijek sanjali i to u samo pet sati? Bloger imena Furious Pete, inače prvak u 'prežderavanju', u svome blogu pokazao je kako postići savršenu figuru bez odricanja omiljene hrane. Zapravo, možete jesti čips i piti dvije litre kole i dalje ćete postići željeni izgled.

Dijetalna industrija u Americi godišnje 'okrene' i do 60 milijardi dolara, a vrlo često reklame koriste 'prije' i 'poslije' fotografije kako bi dokazale uspješnost proizvoda. Slike muškaraca i žena s obješenim trbusima i nedefiniranim mišićima često stoje pored njihovih nasmiješenih fotografija na kojima izgledaju kao isklesani od kamena, s 'pločicama', nabubrenim bicepsima i osunčanim tijelima.

Furious Pete pojašnjava kako u svega nekoliko sati doći od 'debelog do savršenog ja', a njegova je tajna - obrnuti proces.

- Prvo ćemo napraviti sliku poslije, a poslije sliku prije - navodi Pete.

Kao prvi korak navodi odlazak u teretanu gdje vježbama za bicepse, tricepse i prsa treba postići što kršniji izgled. Nakon toga slijedi sunčanje u solariju - 'što je više moguće'.

- Nakon teretane i solarija pravac kući. U podrumu postavite što bolju rasvjetu te se namažite uljem kako bi vaši mišići zablistali punim sjajem - priča Pete te dodaje kako će 'poslije fotka' uz malo Photoshopa postići pravi efekt.

Za 'sliku prije' proces je nešto lakši.

- Uzmite si dva sata odmora, ipak naporno ste radili u teretani. Sada slijede čips i kola koji će potpuno izbrisati mišićavost koju smo tražili. I za kraj, čokoladno mlijeko koje će vas dodatno napuhnuti - objašnjava Pete.

Sada ste napokon spremni za 'sliku prije'. Poanta priče - ne vjerujte svemu što vidite.

No, neka vam Pete to bolje pojasni u svom vlogu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 13:12