NEOBIČNO STANJE

VIDEO: ONA JE MODEL, YOUTUBE ZVIJEZDA I - IMA DVIJE VAGINE! 'Izvana izgleda isto, ali unutra su dva otvora gdje bi trebao biti jedan'

 Foto: Screenshot Youtube

Cassandra Bankson je model i Youtube zvijezda koja je nedavno otkrila da ima dvije vagine.

Svoje neobično stanje ova je 22-godišnjakinja otkrila pri jednom posjetu liječniku kome se obratila radi bolnih bubrega. Tijekom pregleda otkriveno je da ima neobično stanje zvano uterus didelfis, što znači da ima dvije vagine i dvije maternice.

'Kad je doktorica stigla s nalazima, pogledala me i rekla: 'A-ha!' Ja sam je pitala imam li jedan bubreg ili dva, a ona je rekla da imam dva bubrega, ali isto tako i dvije vagine', ispričala je Cassandra.

Svoje stanje je opisala vrlo slikovito:

'Zamislite nos, ali okrenut naopačke. Sve izgleda normalno, pa nikad nisam primijetila ništa neobično. No, unutar vagine, gdje svi imaju mali otvor, kod mene postoje dva, baš poput septuma nosa.'

Ovo stanje izaziva bolne grčeve i menstruaciju koja može biti vrlo problematična. Cassandra je Youtube zvijezda postala zahvaljujući videima u kojima objašnjava kako se riješiti akni. Liječnici su rekli kako njezini problemi s kožom nisu povezani sa uterus didelfisom.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:32