DOVEDITE SE U FORMU

Vježbajte kao Beyonce i Mark Wahlberg u preuređenom prostoru hit svjetske fitness franšize F45

vlasnik Mihael Sviben u prostorijama centra F45 Training Zagreb 
Sprave i stanice za vježbanje posložene su u ‘kvadratni‘ oblik, tako da svaka osoba ima svoj prostor u kojem vježba

Pandemija je potrajala, uz posao i slabo kretanje dolazi i nepravilna i neujednačena prehrana, a forma je sve lošija. Samim time pada i samopouzdanje, osjećate se nesigurno, izbjegavate ogledalo, a ljeto se bliži.

No vašim mukama može biti kraj. Znate li da u Zagrebu postoji dvorana Marka Wahlberga za funkcionalne treninge? Wahlberg je poznat po isklesanom tijelu, a za to je dijelom zaslužan i njegov sustav treninga koji u svega 45 minuta izgori 700 do 1000 kalorija. I da, dobro ste pročitali, trening u studiju F45 traje svega 45 minuta, to je i jedna od temeljnih postavki koncepta, a F se odnosi na funkcionalni trening.

image
John Pavlish
image
John Pavlish

F45 je posebno dizajniran kako bi omogućio funkcionalni trening cijeloga tijela, a pritom povećao razinu energije kroz dan, poboljšao metabolizam, snagu i izdržljivost. Timska atmosfera u F45 pomaže članovima da naprave promjenu u svom životu koja nije samo fizički izgled, nego razvija i vaš karakter.

Franšiza F45 nastala je 2013. godine u Sydneyju u Australiji, a dosad se proširila na gotovo 2000 poslovnica u cijelome svijetu. To i ne treba čuditi, jer koncept 45-minutnog fitnessa prigrlile su i zvijezde poput Beyonce, David Beckhama, Mile Kunis i Hugha Jackmana, uz suvlasnika Marka Wahlberga.

Zagrebački studio nalazi se u Radničkoj ulici, a nekoliko trenera koji stoje na raspolaganju svim vježbačima kontroliraju da izvođenje vježbi prolazi u najboljem redu.

image
John Pavlish
image
John Pavlish

- Godina je bila iznimno izazovna, nedugo nakon otvorenja imali smo poplavu, a zatim i drugu, pa dva lockdowna. Međutim, to nas nije zaustavilo da nastavimo ulagati u još bolju uslugu. Renovirali smo studio, osvježili ga i opet smo dostupni svim klijentima.

Sprave i stanice za vježbanje su nam posložene u 'kvadratni' oblik, tako da svaka osoba ima svoj prostor u kojem vježba. Time se ne dijele sprave s ostalim članovima, svatko nakon treninga dezinficira svoju stanicu čime smo osigurali sve epidemiološke mjere, a i više od traženog - rekao je Mihael Sviben, vlasnik F45.

Više nema opravdanja za lošu formu, pokušajte odvojiti 45 minuta i vježbajte kao Mark Wahlberg i Beyonce, tijelo će vam biti zahvalno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:55