STUDIO EDITE CEBALO

Znamo da je vrijeme loše za ples, ali pokrećemo jazz dance za mame. Dođite na prvi besplatni sat!

Grupa je namijenjena svima, bez obzira na to jesu li ikada u životu plesali ili ne
 Damir Krajac/Cropix

U zagrebačkom Plesnom studiju Edite Cebalo u četvrtak navečer održat će se zanimljiv, a potpuno besplatan sat. Riječ je o tečaju nazvanom "Mame plešu jazz". Pleše se 15. listopada od 21 do 22 sata, u prostorijama studija u Medulićevoj ulici.

- Znamo da nije dobro vrijeme za ples, ali mi smo se odlučili boriti protiv svega što se događa. I to onako kako najbolje znamo -  da plesom, novim grupama i - besplatnim satovima - stoji u najavi eventa na Facebooku.

- Mame su zapravo, plesno gledano, u problematičnoj situaciji. Nisu za grupe koje okupljaju mlade, a nikako nisu za one u kojima su umirovljenici. U plesnim studijima to je zapuštena dob, jer mnogi očito ne razmišljaju da i one žele plesati. Trebaju se opustiti, maknuti od svakodnevnih obveza. No, s druge strane, možda neki smatraju da one, zato što su sad mame, ne bi trebale plesati. Nitko to ne smatra za očeve, nego samo za mame i to nas jako smeta. Zato smo majkama odlučile ponuditi sat plesa, na kojem ćemo im kroz pokret vratiti sve one stvari koje su potisnute u drugi plan - kaže Edita Cebalo, vlasnica studija. 

S obzirom na zdravstvenu situaciju, u grupi može biti maksimalno 12 polaznica. Na ulazu  se mjeri temperaturu i dezinficiraju ruke. Mjesto  se može rezervirati u Face grupi na mobitel 099 689 3179. Besplatno je i potpuno opušteno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. listopad 2020 18:52