STUDIO EDITE CEBALO

Znamo da je vrijeme loše za ples, ali pokrećemo jazz dance za mame. Dođite na prvi besplatni sat!

 Damir Krajac/Cropix
Grupa je namijenjena svima, bez obzira na to jesu li ikada u životu plesali ili ne

U zagrebačkom Plesnom studiju Edite Cebalo u četvrtak navečer održat će se zanimljiv, a potpuno besplatan sat. Riječ je o tečaju nazvanom "Mame plešu jazz". Pleše se 15. listopada od 21 do 22 sata, u prostorijama studija u Medulićevoj ulici.

- Znamo da nije dobro vrijeme za ples, ali mi smo se odlučili boriti protiv svega što se događa. I to onako kako najbolje znamo - da plesom, novim grupama i - besplatnim satovima - stoji u najavi eventa na Facebooku.

- Mame su zapravo, plesno gledano, u problematičnoj situaciji. Nisu za grupe koje okupljaju mlade, a nikako nisu za one u kojima su umirovljenici. U plesnim studijima to je zapuštena dob, jer mnogi očito ne razmišljaju da i one žele plesati. Trebaju se opustiti, maknuti od svakodnevnih obveza. No, s druge strane, možda neki smatraju da one, zato što su sad mame, ne bi trebale plesati. Nitko to ne smatra za očeve, nego samo za mame i to nas jako smeta. Zato smo majkama odlučile ponuditi sat plesa, na kojem ćemo im kroz pokret vratiti sve one stvari koje su potisnute u drugi plan - kaže Edita Cebalo, vlasnica studija.

S obzirom na zdravstvenu situaciju, u grupi može biti maksimalno 12 polaznica. Na ulazu se mjeri temperaturu i dezinficiraju ruke. Mjesto se može rezervirati u Face grupi na mobitel 099 689 3179. Besplatno je i potpuno opušteno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:27