ZVIJEZDE U RUJNU

ŽELITE ZNATI ŠTO ĆE VAM SE TOČNO DOGAĐATI U RUJNU? Ovdje pročitajte najbolji i najdetaljniji horoskop

 Colourbox

Najbolji i najtočniji horoskop donosimo vam u suradnji s najčitanijim hrvatskim magazinom za astrologiju ASTRO MAGAZINOM.

Ovan

21.3. – 20. 4.

Znatiželja je saveznik u rukama vještog planera

Odluke i procjene donosit ćete brzo, što nije garancija njihove valjanosti. I sami ćete ustanoviti da ste se prevarili, napravili krivi korak, donijeli pogrešan zaključak... Osoba koja će ući u vaš život u prvoj polovini mjeseca bit će vam toliko privlačna da ćete biti skloni zaboraviti da ste vi, ili ona u vezi. Zauzeti Ovnovi će biti izloženi povećanom partnerovom pritisku. Da ste počeli živjeti njegov život, na uštrb svoga, shvatit ćete kad već bude kasno.

Pronaći zlatnu sredinu između zdrave samostalnosti i uvažavanja svojih potreba te odnosa suradnje, neće uvijek biti lako i u poslu. Vladavina Djevice natjerat će vas na izvršavanje praktičnih radnih zadataka. Iz dana u dan, očekuje vas znatno više obveza, sastanaka i poslovnih razgovora. Financijska bilanca bit će pozitivna. Mnogo ćete trošiti, ali i uspješno pokrivati izdatke. Novac će biti čest predmet razgovora između vas i bračnog partnera. Bit ćete u zavidnoj psihofizičkoj kondiciji veći dio mjeseca, realizirat ćete i neke obrazovne, intelektualne ciljeve.

Vaš akcijski planer

6.- 11. Rušite barijere

Pokazivat ćete iskreno zanimanje za tuđe živote, tajne i ljubavne veze, a drugi će to osjećati pa vam se, slijedom toga, i povjeravati. Motivacijski ćete djelovati na druge. Ne gajite iluziju da ćete od bliske osobe moći sakriti određene informacije.

Važni dani

1.9. Neodoljivi šarm - Voljena osoba izražava vam svoju ljubav, u njoj pronalazite oslonac ili ćete dobiti nježnu poruku ili pismo iz daljine. Shvaćate da vam je sreća naklonjena.

10.9. Roditelji će sa strepnjom sudjelovati u ljubavnom životu svog djeteta, i zajedno s njim proživljavati prvu ljubav ili odluku o zasnivanju braka.

Bik

21.4. - 21.5.

Uz podršku Jupitera ostvarujete ljubavne želje

Osim što će vam mentalna usredotočenost pomagati u ostvarivanju poslovnih i obrazovnih ciljeva, uvjerit ćete se da je u pitanju vrlina koja može biti blagotvorna u svim područjima života, uključivši i intimni. Unaprijed ćete planirati poslovni i privatni život, a takav fokus pozitivno će se odraziti i na odnos s voljenom osobom. Ljubavni život bit će pozitivan, za neke uzbudljiv, za druge stabilan, ovisno o tome čemu težite. Harmoničan utjecaj Jupitera i Sunca, a nakon 25. rujna i Marsa napokon će vam, nakon uloženog truda, omogućiti ostvarenje nekih želja. Rujan će biti idealan za kreativne poslove i hobije, primjerice crtanje, pisanje, dizajniranje, osmišljavanje novih projekata i sl... Bit će zanimljivi poslovi vezani uz djecu, prijatelje, pa i razne nagradne igre, kladionice i osobe poznate u javnom životu. Bit ćete prilično suzdržani u potrošnji. Rujanske planete poticat će vas na aktivan i uzbudljiv način života. Ono što vam je dugo nedostajalo, optimizam i entuzijazam, od rujna ćete “konzumirati” u velikim dozama.

Vaš akcijski planer

5.-12. Osjećajna renesansa

Ovi će dani obilovati pozitivnim ljubavnim promjenama. Ukazat će vam se prilika za novi početak, prilika da doživite stvari o kojima maštate, a steći ćete i naklonost nekih novih ljudi i zasnovati nova prijateljstva. Vjerujte u svoju sretnu zvijezdu!

Važni dani

3.9. Ovo je dan važnih poslovnih kontakata. Karijera je u centru vašeg zanimanja, a razgovor kojeg ćete voditi na inicijativu šefa, prihvaćate kao dokaz dobrih namjera.

22.9. Moći ćete dobro naplatiti informacije koje posjedujete, kontakti s inozemstvom pokazat će se korisnima, a i prijatelji će vam izići ususret.

Blizanci

22.5. – 21.6.

Što jasniji ciljevi, to lakša realizacija!

(tekst) Intenzivan ljubavni i društveni život zagarantiran je, unatoč tomu što ćete neka druženja i izlaske morati propustiti zbog poslovnih i školskih zbivanja. Odnos zasnovan na ravnopravnosti i prijateljstvu neka bude kriterij u novim vezama. Za bračne će veze rujan biti naporan mjesec. Emocionalno zadovoljstvo će vam izmicati, sve dok ne shvatite da vaša formula sreće nužno podrazumijeva druženja s prijateljima, putovanja udvoje i nekonvencionalne izlaske. Nesporazumi i nesuglasice bit će sastavni dio obiteljskog života što će vas prilično iritirati, ali i poticati na donošenje važnih odluka. Krenut ćete u istraživanje novih poslovnih mogućnosti i angažirati se aktivnije i u obavljanju dosadašnjih poslova, spremni usvojiti nove pristupe i tehnike rada. Da biste zaradili više, pristajat ćete i na nestabilnije i rizičnije poslove, čiji su zarada ili uspjeh ovisni o vašem angažmanu. Novac ćete zarađivati, ali i trošiti. Morat ćete se više opuštati i odmarati kako biste obnovili energiju.

Vaš akcijski planer

16.-22. Promjene su stresne

Najavljene promjene i novine u poslu ili obrazovnoj ustanovi iuznemirit će vas više nego što ste očekivali. Strahovat ćete od pojačane odgovornosti i više rada, a kada shvatite da je riječ o kozmetičkim potezima, opustit ćete se. Pažljvije pratite zbivanja u okolini!

Važni dani

8.9. Nečiji utjecaj na vas nije pozitivan, jer vas potiče na njegovanje nerealnih ljubavnih planova. Maštat ćete o onome što ne možete imati, i biti skloni podcijeniti ono što imate.

19.9. Bit ćete spremni mnoge aktivnosti vezane uz obitelj i dom odgoditi za neko drugo vrijeme. Pripazite da ne naljutite partnera stavovima koji se značajno razlikuju od njegovih.

Rak

26.6.- 22.7.

Uspjeh zasnovan na stavu „manje je više“

Na vašoj su strani Venera i Mars, čije vibracije jačaju vaše samopouzdanje i svijest o tome da je važno uzeti stvari u svoje ruke. Rujan će obilovati zanimljivim susretima, novim poznanstvima i rađanju nekih novih osjećajnih vibracija. Društveni život doprinijet će kvaliteti ljubavnog odnosa. Koristite svaku priliku za izlazak udvoje. Učinit ćete dobro svojoj vezi, a ponajviše sebi, ako prešutno podnesete neke partnerove navike koje vam idu na živce. Morat ćete posvetiti više pozornosti komunikaciji s kolegama i autoritetima te ispunjavanju administrativnih obveza. Izvjesna je i radna aktivnost u domu pa će mnogi započete poslove dovršavati kod kuće. Nakon 16. rujna ne vjerujte glasinama koje će kolati vašim uredom. Pripremite se na mogućnost zastoja, odgode, pogreške ili pomanjkanja ideja. Rujan je izvrstan mjesec za novac i zarade. Ne prijete vam zdravstvene tegobe, ali ćete živjeti pod pritiskom obveza i planova. Idealna pilula za vaše boljke bit će druženja, a naročito čitanje.

Vaš akcijski planer

10.- 21. Ostvarujete rezultate

Sposobnost privređivanja će vidljivo porasti. Moguća je zarada putem dnevnica ili intelektualnog i uslužnog rada, a pojedince će razveseliti i povišica. Ostvarujete zanimljive kontakte, a jedno poznanstvo može prerasti u kvalitetan, za obje strane plodonosan odnos.

Važni dani

6.9. Obavite razgovor s bračnim ili poslovnim partnerom, podsjetite ga na određena zbivanja iz prošlosti u kojima se krije uzrok ili rješenje aktualne situacije. Pronaći ćete rješenje!

23.9. Možda i stjecajem neočekivanih okolnosti, dobra prilika kao da će pasti u vaše naručje. Sinut će vam sjajna ideja kako riješiti jedan financijski problem, a sprovest ćete je u djelo brzinom munje. U zaradama vam pomaže i ženska osoba.

Lav

23.7.-22.8.

Do pravih informacija u pravom trenutku

Nakon 18.rujna aktualizirat će se zbivanja koja su započeta početkom godine, ali i prekinuta. Moguć je povratak bivše ljubavi ili veza zasnovana na razlici u godinama. Takve situacije u rujnu bit će zaštićene povoljnim planetarnim aspektima. Venera i Mars u vašem znaku, a Merkur u Vagi unijet će pregršt zanimljivosti i uzbuđenja u vašu ljubavnu svakodnevicu. Šarmirat ćete partnera, zabavljati se tijekom zajedničkih izlazaka, putovanja, ali se i prepustiti novim iskustvima i nepoznatim situacijama. U prvim danima rujna moguće je ugodno ljubavno iznenađenje ili novo poznanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnima. Profesionalni planovi padat će na plodno tlo. S velikom snagom i žarom zauzimat ćete se za sebe, a u naumima i uspijevati. Vodit ćete evidenciju o prihodima i rashodima te izbjegavati rizične novčane situacije. Krajem rujna čuvajte se pretjerivanja. Smetnje koje ste osjetili u kolovozu potaknut će vas da posjetite liječnika i obavite rutinske preglede. Počet ćete se ozbiljnije baviti sportom i paziti na prehranu.

Vaš akcijski planer

5.- 15. Snaga strasti

Slučajan susret ili telefonski poziv bivše ljubavi mogao bi potaknuti val potisnutih osjećaja. Ovaj put činit će vam se da vi vodite igru. Osjećaj kontrole nad situacijom omogućit će vam da se opustite i ponovno otkrijete osobu koju ste nekad voljeli.

Važni dani

4.9. Češće ćete posezati za stručnom literaturom, odlučit ćete položiti neki ispit ili upisati školu ili tečaj, i tražit ćete pomoć ili uslugu iskusnih i znanjem potkovanih osoba.

14.9. Posjet prijateljima ili slučajni susret s dragim poznanicima rezultirat će dobivanjem korisnih informacija koje ćete moći iskoristiti u poslu ili na financijskom planu. Isplatit će vam se i dobrosusjedski odnosi.

Djevica

23.8.- 22.9.

Nekonvencionalna iskušenja jačaju kreativnost

Vaš rođendanski mjesec pogodno je razdoblje za promjene i iskorake, a ove godine će snagu Sunca osnažiti i Jupiter u znaku Djevice. Mogli biste završiti jedno životno poglavlje, nešto napustiti, otići, zasnovati neki novi odnos ili kreirati novu životnu situaciju. Naglašena je i povezanost ljubavi i posla. Merkur će biti retrogradan u Vagi, znaku usmjerenom na odnose, pa ćete morati voditi računa o tome da izbjegnete mogućnost iskrivljavanja vaših riječi. Mnogi će uz stalan posao pronaći i dodatni izvor prihoda. Zainteresirate li se za neki hobi, on vas neće samo ispunjavati, nego će vam i poboljšati egzistenciju. U središtu pozornosti naći će se javni poslovi, parnice, borba protiv sve jače konkurencije, međuljudski odnosi i, naročito, novac. U novu školsku godinu uplovit ćete punim jedrima, a u stjecanju novog znanja uživat ćete podršku. Iako vam ne prijete virusi, bakterije i sve ono što bi vam moglo ugroziti tjelesno zdravlje, vibracije Venere u znaku iza vaših leđa ukazuju na neophodnost „rada na sebi“.

Vaš akcijski planer

9.-15. Novi počeci

Ne gubite živce zbog sitnica, a sukob želja i očekivanja sa stvarnosti mogao bi vas ostaviti nezadovoljene, pa i ljute. Osjetite li da se pojavljuje ubrzano lupanje srca, pojačano znojenje te nesanica, vjerojatno ste pod stresom. U poslovanju je moguć zaokret ili novi početak.

Važni dani

11.9. Kvadrat Merkura s Plutonom zakomplicirat će određene situacije. Ostanite pribrani, sve ćete riješiti snagom duha.

23.9. Više nećete čekati da se dogodi čudo. Smatrat ćete da ste godinama bili strpljivi, suzdržani, možda i podčinjeni te da je došlo vrijeme da uzmete svoj život u svoje ruke.

Vaga

23.9. - 22.10.

Osluhnite ritam svoga bića, dokučite što želite

Sudbina, podsvijest i snovi slat će vam zanimljive poruke ali ćete ih biti skloni ignorirati, bojeći se da ih ne interpretirate pogrešno. Šteta, jer ćete, zbog takvog opreza, propustiti zanimljive trenutke, ali i konstruktivne odluke. Oni u dugim vezama i brakovima primijetit će promjenu u partnerovu ponašanju. Budite uz njega kada zatraži savjet ili se počne otvarati i pričati vam o onome što ga muči. U zadnjim danima mjeseca pronaći ćete izlaz iz situacije koja vas je, po vašem mišljenju, stavila u podčinjeni položaj. Uživat ćete podršku i pomoć prijatelja, kolega i nadređenih. Znat ćete kako pridobiti druge za svoje ideje, uvjeriti ih u nešto i uskladiti različite interese u jedan opći, zajednički. Nakon manjih kadrovskih problema u vašem uredu ulazite u novo profesionalno poglavlje. Financijska situacija će biti dobra, lakše uživati u plodovima svog rada. Posjedovat ćete iznimnu intelektualnu energiju. Nakon 16. rujna pripazite da vam se ne vrate simptomi nedavno zaliječene bolesti, da se ne aktiviraju kronične boljke, a pazite i što pričate.

Vaš akcijski planer

23.-30. Poslovni dogovori

Slobodni će živjeti „sto na sat“ i sklapati nova poznanstva, a poslovnjaci među vama usmjeriti se na poslovne dogovore i pregovore. Zanimljive kontakte ostvarit ćete s pripadnicima Blizanaca i Lavova, s kojima su moguće i iskre simpatije, i zbog kojih biste se mogli odlučiti prekoračiti granicu.

Važni dani

1.9. Strastveni zagrljaji

22.9. Budite promišljeni, kontrolirani i djelujte iz sjene. Iskoraci u javnost mogli bi biti pogrešno protumačeni, ili ćete biti skloni nepromišljenim, neutemeljenim zaključcima i odlukama.

24.9. Podmirit ćete dug, odnosno riješiti potraživanja. Financijsku konstrukciju postavljate na realnim osnovama, a pritom razmišljate dugoročno. Podržava vas roditelj ili nadređena osoba.

Škorpion

23.10. - 21.11.

U svakoj stanici tijela osjećate puls novina

(tekst) Svijest o tome da su konci u vašim rukama djelovat će pozitivno na samopouzdanje. Zahvaljujući tomu, moći ćete svojim dilemama i pitanjima pristupiti racionalnije, s manje žara i ponekad nepoželjne strasti. U živote zauzetih uvlačit će se, malo po malo, konstruktivna predvidljivost. Pod ruku s novim poslovnim razdobljem uvodit ćete i u ljubavne vode nova pravila igre, u želji da odnos učinite transparentnijim i kvalitetnijim. Bit će važno da organizirate poslove ritmom koji vam odgovara, u čemu ćete i uspjeti, aktivirate li sve svoje resurse. Kraj mjeseca donosi pozitivna zbivanja i mogućnost rješavanja teškoća koje vas trenutačno opterećuju. Posvetite se aktivnostima koje iziskuju pisanje, kontempliranje, razmišljanje u tišini i analize, te specifična znanja, stručnost i dobru koncentraciju. Mjesec je pogodan za upisivanje specijalizacije ili studija, kao i za polaganje završnih ispita. Retrogradno kretanje Urana navješćuje mogućnost virusnih upala, praćenih visokom temperaturom i glavoboljama.

Vaš akcijski planer

18.- 22. Novi financijski kriteriji

Ulazak Saturna u vašu kuću zarada navješćuje početak dvogodišnjeg razdoblja u kojem će vaše financijske vrijednosti proći kroz proces promjena. Imate li kredit, razmatrat ćete opcije oslobađanja od „dužničkog ropstva“, a uhvatit ćete se i u mislima o tome kako previše trošite na dnevne potrebe.

Važni dani

17.9. Rješavate sami sa sobom sve ono što vam je oduzimalo mir i zadovoljstvo. Isijavate energijom koja potiče bližnje na to da vam pokazuju naklonost i spremnost za pomirenje.

24.9. Poslovni razgovor ili sastanak s utjecajnom osobom odagnat će vam brige, a prekovremeni rad pruža vam nove mogućnosti i povećava zaradu..

Strijelac

22.11.- 21.12.

Zbrajate pluseve i minuse, otkrivate uzročne veze

Pred vama su dani ljubavnih previranja, razmišljanja o budućnosti i planovima koje morate ostvariti da biste se osjećali bolje. Duge veze morat će doživjeti neke preinake. Tijekom druge polovine mjeseca ukazat će vam se željeni izlazi. Slobodni, i oni željni avantura i zabave, uživat će u strastvenim impulsima Venere i Marsa u Lavu. Ne očekujete li od prolaznih odnosa nešto više, bit ćete zadovoljni. Ponekad ćete događajima u obitelji pridavati neosnovani značaj, i doživljavati ih suviše dramatično. U mjesecu zahtjevnih poslovnih obveza očekuje vas rasplet i rješavanje starih problema koji će iziskivati aktivan angažman. Nazirete profesionalnu prekretnicu ili se pripremate za novi početak. Bilo bi poželjno da se držite uhodanih poslova i što manje riskirate. S financijama će biti jednostavnije raspolagati nakon 24. rujna, kada će Pluton krenuti direktno, i pomoći vam riješiti neželjene repove koje vučete već dulje vremena. Stres i osjećaj nesigurnosti bit će krivac slabijih obrazovnih i intelektualnih rezultata, a većina tjelesnih tegoba bit će psihičke naravi.

Vaš akcijski planer

16.- 24. Zdrave ambicije

Karijera, poslovni izgledi i mogućnost ostvarenja dodatne zarade postat će vam primarni motivi. Tražite- i dobivate, honorarni posao, dogovarate nove uvjete rada sa šefom, iznalazite praktičnija rješenja za situacije koje želite promijeniti ili čiji tijek želite ubrzati.

Važni dani

19.9. Čuvajte se žurbe, površnosti i brzopletih procjena. Manje se povjeravajte rođacima i prijateljima, a preuzete obveze obavite savjesno.

24.9. Sigurnost kojom isijavate vaš je vjeran suputnik. Konci su u vašim rukama, istupate s argumentima, a vaš način izlaganja sviđa se naročito starijim menađerima.

Jarac

22.12. - 20.1.

Konkretna djela u službi sigurnije budućnosti

Pravo je vrijeme da učvrstite svoj odnos s voljenom osobom ili ga postavite na zdravije temelje. Snaga vašeg duha, želje i snage osjećaja bit će iznimna, pa ćete dokazati i sebi, i drugima da je mnogo toga moguće, ako se hoće i želi. Novi počeci bit će uzbudljivi, naročito krajem mjeseca, kada će se u tijek vaših ljubavnih priča uplesti i prijatelji ili kolege. Mogla bi vam se dogoditi ljubav koja će biti zanimljiva zbog razlike u godinama. Suradnja s rođacima, prijateljima i roditeljima obilježit će rujan. Mogli biste udružiti snage i financije pa u partnerstvu s bliskim rođacima pokrenuti ili proširiti posao, kupiti ili renovirati nekretninu. Položaj Venere i Marsa ukazuje i na važnost raspodjele imovine s partnerom, ulaganja, diobe novca roditelja, nasljedstva i imovinskih rasprava. Vaša radna energija bit će usmjerena na strogo određene ciljeve. Neće biti nedoumica i lutanja. Znat ćete što morate učiniti da biste to postigli, poznanstva će vam olakšati ostvarivanje ciljeva, a mnoge ćete poslove sklapati u neformalnom okruženju. Dobro ćete podnositi psihičke i tjelesne napore.

Vaš akcijski planer

6.- 15. Prepuštanje ljubavi

Neki ljubavni stavovi, odnos prema partneru, kao i prema pojedinim prijateljima u procesu su temeljite revizije. Razmišljat ćete o tome koliko ste predani i iskreni u nekim odnosima, a koliko dotične osobe prema vama. Spremniji ste na emotivno otvaranje.

Važni dani

17.9. Smoći ćete snage da na partnerovu nježnost uzvratite istom mjerom. Uvjerit ćete se da vam se snovi ostvaruju, nakon što ste već gotovo izgubili svaku nadu.

26.9. Prebrodili ste najteže trenutke i sada se možete opustiti. U vaš bi život mogla ušetati osoba koja zna kako treba postupati s vama.

Vodenjak

21.1. - 18.2.

Zbunjujete sebe i bližnje promjenama odluka

Već početkom mjeseca mogli biste uletjeti u vezu s osobom čija će razina energije i inteligencija djelovati na vas poput magije. Ako ste u vezi ili braku, na pomolu su zanimljivi preokreti koji će vam rasvijetliti neke partnerove motive i postupke. Shvatit ćete što vam je činiti. Nećete biti ugodan ljubavni rival i protivnik, a oni prema kojima uperite svoje strelice kapitulirat će, prije ili kasnije. Imperativ u poslovanju bit će zaustavljanje konkurencije, učvršćivanje stečenih pozicija i jačanje imidža. Često ćete raditi nekoliko poslova istodobno: neki među vama iz financijskih razloga, a drugi zato da bi stekli potrebnu rutinu, proširili krug potencijalnih poslovnih partnera ili učvrstili odnose suradnje. Sredinom mjeseca na vašem radnom stolu stvorit će se hrpa papira: kako će se Merkur kretati retrogradno, lakše i češće ćete griješiti, i vi i drugi. Većina izdataka bit će neplanirana, barem ako govorimo o iznosima. Bit ćete neumjereni u hrani i spavanju. Izvjesne su želučane smetnje, a više pozornosti posvetite i dišnim putovima.

Vaš akcijski planer

11.- 18. Dovršite započeto

Merkur kreće retrogradno 16. rujna, pa dotad nastojte privesti kraju započete poslove. Mogli biste prihvatiti poziv poslovnog suradnika i posjetiti tvrtki s kojom dugo godina surađujete. Raspitivat ćete se o mogućnostima života i rada u drugom gradu ili firmi.

Važni dani

9.9. Iznenadne situacije usmjeravate u svoju korist, a one vam omogućuju da se oslobodite kompleksa manje vrijednosti i nametnete se u određenim situacijama.

23.9. Simpatije i naklonost utjecajnih osoba vješto ćete iskoristiti i krenuti željenim poslovnim putem. Vaše se ambicije oplođuju, a vi se sjajno snalazite u prostoru i vremenu. Zaradit ćete preko prodaje i kupovine.

Ribe

19.2. - 20.3.

Mjerila za životne uspjehe potražite u sebi

Na prvi pogled ostavljat ćete dojam nezavisne, samostalne osobe. No, to će biti samo privid. Osjećaj ovisnosti o drugima i ograničene samostalnosti bit će naglašen. Nastojte izbjeći zamku komformizma, svoj ljubavni život nemojte uspoređivati s tuđim i prihvaćati načela i životna mjerila drugih ljudi. Ulaskom Marsa u znak Djevice 25. rujna jača i vaša tvrdoglavost i sklonost eksperimentiranju na osjećajnom planu. Ucjenom, šutnjom ili prisilom nećete ostvariti ciljeve. Mnogo ćete raditi, a školske i poslovne obveze bit će u porastu. Morat ćete preustrojiti dosadašnji način poslovanja da biste izdržali tempo koji vas očekuje u predstojećim mjesecima. Naizgled nebitni, ali precizni i dosadni poslovi bit će u porastu i prilično vas umarati. Novca neće biti dovoljno za troškove koji će biti veći nego inače. Mogli biste krenuti na strogu dijetu, ali je upitno hoćete li izdržati. Osim probavnog trakta, grlo i glasnice bit će osjetljivi organi. Alergije i infekcija bit će posljedica pada imuniteta.

Vaš akcijski planer

18.-23. Novi smjer u karijeri

Saturn ulazi u vašu desetu kuću karijere, namećući vam nove obveze, dužnosti i odgovornosti, ali i prava. Pronađite pravu mjeru između davanja i primanja, i fokusirajte se na ciljeve. Minuli rad trebao bi početi donositi rezultate. Nije li tako, razmislite što trebate poboljšati.

Vremenska linija

10.9. Radni napori neće ostati bez rezultata. Stičete povjerenje osoba koje su neko vrijeme pratile vaš rad. Njihove preporuke i ponude vode vas prema boljem sutra.

26.9. Pokazat ćete zavidno znanje u područjima koje vam dozvoljava kreativnost, a u onima koja iziskuju preciznost i koncentraciju bit ćete skloni propustima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:32