BEZ SUZDRŽAVANJA

ŽENA MILIJARDERA IZAZVALA ODUŠEVLJENJE Dojila bebu u 31.000 kn vrijednoj Guccijevoj haljini na vjenčanju: 'Trebalo bi vas naslikati!'

Quentin i Jemima Jones
 Eamonn M. McCormack / Getty Images

Dojenje u javnosti već je dugo vruća tema oko koje se bore različitim stavovima, a pritom su neke majke opuštenije od drugih.

Da s tim nema nikakvih problema, dokazala je supruga engleskog milijardera Bena Goldsmitha, zagovornica zdrave prehrane i vlasnica cateringa Jemima Jones.

Trenutak u kojem je dojila svoju tromjesečnu kćer Elizu ovjekovječila je njezina sestra Quentin Jones. Jemima nije ni trenutka dvojila kad je beba izrazila glad, već ju je primila u naručje i spustila 3780 funti (oko 31.500 kuna) vrijednu Guccijevu haljinu, te sjela na stepenice za sestrinog vjenčanja u Veneciji.

@gucci snack time @jemimagjones #gqvenice

A photo posted by Quentin Jones (@quentin_jones) on

Quentin je fotografiju svoje 29-godišnje sestre koja doji u Guccijevoj haljini cvjetnog uzorka objavila na Instagramu i izazvala brojne pozitivne reakcije. 'Trebalo bi vas naslikati', 'Bravo', 'Apsolutno prekrasne', 'Nebeska fotografija', samo su neki od komentara.

Jemima nije jedina poznata mama koja nema problema s dojenjem u javnosti. Osim nje fotografije dojenja podijelile su i bogata nasljednica Tamara Ecclestone te slavna glumica Thandie Newton.

‘Iskreno, nisam baš razmišljala o tome gdje se nalazim. Inače sa sobom imam veliki šal ili nešto slično pa se malo sakrijem iza toga, ali nikad nisam imala problem s dojenjem. Drago mi je da se o tome razgovara’, rekla je Jemima za Daily Mail.

Perfect happiness @latitudefest This is what my body is made for. And the rest is my choice. #Freedom

A photo posted by ThandieKay.com Instagram (@thandieandkay) on

Homeward bound

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:15