LJEPOTA

Žene su najprivlačnije u 31. godini

Vrhunac ljepote i privlačnosti žene dostižu u 31. godini, potvrdilo je novo istraživanje.

Na pitanje u kojim je godinama žena najljepša, odgovor je 31! Barem je tako pokazalo istraživanje koje je trgovački lanac QVC u sklopu proslave mjeseca ljepote proveo na čak 2000 muškaraca i žena.

Žene u kasnim 20-ima i ranim 30-im godinama zgodnije su od mladih cura u ranim 20-ima jer imaju više samopouzdanja i stila. Na pitanje u kojim je godinama žena najljepša, većina ispitanika izabrala je upravo 31. godinu.

'Istraživanje je samo potvrdilo ono što smo uvijek sumnjali- prava ljepota nije samo u dobrom izgledu, to je kombinacija samopouzdanja, stola i osobnosti,' rekla je direktorica marketinga QCV-a Sue Leeson, dodavši kako žene u tim godinama znaju da trebaju udovoljiti sebi kako bi se osjećale dobro te da eksperimentiraju s frizurama i znaju kako se pravilno našminkati. Ukratko, žene nakon 30. godine znaju koje greške kod izgleda trebaju izbjegavati.

Stoga, žene, ne bojte se okrugle brojke 30 i počnite vjerovati u maksimu „Tridesete su nove dvadesete!“ Uostalom, zar nisu rekli da je seksualni vrhunac žene u njihovim tridesetim godinama? I to mora sigurno doprinijeti ljepoti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:43