Navijači

Bad Blue Boysi orgniziraju humanitarnu večeru na kojoj prikupljaju pomoć za ukrajinske kolege

Rijeka, 110817.
Rujevica.
Utakmica 5. kola Prve HNL izmedju Rijeke i Dinama.
Na fotografiji: BBB.

 CROPIX
Večera će se odviti u iduću srijedu, uoči utakmice s Dinamom iz Kijeva. Ulaznica košta 500 kuna

Dinamova navijačka skupina Bad Blue Boys organizira humanitarnu večeru sa ciljem prikupljanja pomoći za njihove ukrajinske prijatelje i kolege.

Večera će se održati iduće srijede, 27. travnja, uoči utakmice s Dinamom iz Kijeva, i to u prostorijama Matis Absolute Lounge centra na Trgu Stjepana Radića 3. Nastavak je to BBB-ovih akcija skupljanja donacija za nabavku potrebne opreme navijačima Dinama iz Kijeva koji se pod agresijom Rusije nalaze na ratištu diljem svoje domovine.

"Navijače Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva dugi niz godina veže prijateljstvo koje nas je u ovim teškim vremena moralno obvezalo na pomoć Ukrajinskom narodu. Sav prihod od te večeri bit će iskorišten za nastavak nabavke potrebne opreme našim navijačkim prijateljima koji brane svoju domovinu. S obzirom na ograničeni broj mjesta apeliramo da osigurate svoju ulaznicu što prije", poručili su Bad Blue Boysi.

Ova donatorska večer održat će se pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Ukrajine u Hrvatskoj, a svima prisutnima obratit će se i sam veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj, Vasyl Kyrylych.

U sklopu donatorske večere pripremljena je i prigodna tombola čiji će sav prihod također ići za nabavku opreme za njihove prijatelje u Ukrajini.

Ulaznica za donatorsku večeru iznosi 500 kuna, a možete je kupiti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37, kao i u samom lokalu u kojem će donatorska večera biti održana.

Također, omogućena je dostava ulaznice pozivom na broj 099 7054 064.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 20:23