ANĐELA ZNA ŠTO ŽELI

BEOGRADSKA SPONZORUŠA POSVE OTVORENO 'Živim kao i svaka druga cura, čak imam i neke probleme. Kako izgleda moj dan? Prvo popijem kavu s dečkom...'

Ilustracija: Playboyeva zečica Jenna Bentley s dečkom milijunašem
 Will Binns / Pacific coast news / Profimedia

Nakon što je objava jednog srpskog tviteraša o sponzorušama postala viralna nasmijavši korisnike, postavilo se pitanje kako zapravo izgleda život sponzoruša. Svatko ima svoju teoriju, no za Blic je progovorila 27-godišnja Anđela S. koja se ne srami što tako ostvaruje svoje ciljeve.

Smatra se posve normalnom djevojkom iako se od vršnjaka itekako razlikuje - i atraktivnim izgledom i luksuznim životom. Što se izgleda tiče, s estetskim je korekcijama počela već sa 18 godina, a dosad je povećala grudi tri puta, operirala je nos, usne, podigla jagodice, ugradila je umjetne zube, tetovirala obrve i jednom mjesečno stavlja umjetne trepavice. Anđela kaže da je jednostavno imala sreće završiti s bogatim muškarcima:

- Ljepota košta, kao i njeno održavanje, a oni za to imaju novca. Imam život kao i svaka druga djevojka u ovom gradu, s tim što si možda više mogu priuštiti. Često izlazim na skupa mjesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u šoping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, obitelj, čak i neke probleme - ističe mlada Beograđanka.

Na pitanje kako izgleda njezin uobičajen dan, Anđela kaže da je ‘aktivno posvećena brizi o sebi’ pa nakon kave s dečkom odlazi u teretanu, na pedikuru i manikuru, solarij ili kod frizera. Potom popije kavu s prijateljicama, prošeta psa, obavi šoping, pomogne roditeljima…

Ispričala je da je prvi put bogatog dečka imala sa 17 godina, a on je bio stariji 20 godina od nje. Tvrdi da ju je on naučio kako se ponašati prema ženi, da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao je čak i njenoj obitelji, i redovno ju je financirao i kupovao joj gotovo što god poželi. Nakon toga joj, kaže, nije palo napamet biti s nekim tko si ne može sve to priuštiti, no stvari su se događale same po sebi jer se tad već kretala u društvu dobrostojećih. Priznaje i da je bila s oženjenima što joj nije bitno ako joj daju novac i posvećuju vrijeme.

- Događalo se i da se spetljam s nekim tko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvijek sam ulazila sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako se zaljubiti u muškarca koji te tretira kao kraljicu, bez obzira kako izgleda i je li stariji - kaže Anđela koja ne pristaje na manje.

U vezi je već dvije godine, a od dečka je na poklon između ostalog dobila skupi automobil. Trenutno razgovaraju o tome da joj kupi stan. Iz ranijih veza čuva skupe poklone poput bundi, skupocjenog nakita i samog keša, a automobil koji je ranije dobila, poklonila je bratu. Premda ju je dečko neko vrijeme nagovarao da počne raditi, bila je, kaže, cijelo vrijeme umorna i nesretna pa su brzo odustali od te ideje. On, osim toga, želi da mu bude na raspolaganju kad je slobodan pa su ipak zaključili da je bolje da ne radi.

Ne brine što će se dogoditi ako ostane sama. Ima, kaže, već dosta ušteđevine. Osim toga, smatra da vrlo lako može naći dečka jer je zgodna i poznaje puno ljudi.

- Do sada mi se još nije dogodilo da sam bila singl duže od mjesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka - sretni smo zajedno - rekla je za Blic i za kraj dodala kako joj sređivanje ne pada teško:

- To je moj zadatak kao žene, ali i uživam u tome. Ako mi već daje toliko novca, pa valjda je najmanje što mogu priuštiti mu da uvijek budem lijepa i poželjna. Nikada nisam lijena za dotjerivanje, a volim i osjećaj koji budim u drugim ženama - često mi zavide.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:16