‘NE MOGU DOĆI K SEBI‘

Brižnoj majci dvoje djece susjedi ostavili poruku na automobilu: ‘Ne želimo gledati tvoje d***!‘

Alex Taylor
 Facebook
Majka dvoje djece je nabacila majicu preko bokserica dok je zaključavala vrata i gasila svjetla, no očito je imala publiku...

Samopouzdanoj mladoj majci ljutiti susjedi zakačili su poruku na vjetrobransko staklo automobila u kojoj zahtijevaju da ubuduće zatvori žaluzine na prozorima kuće jer ne žele da njihova djeca gledaju njezinu stražnjicu, piše Daily Mail.

Alex Taylor (26) iz engleskog Chelmsforda ostala je šokirana porukom koju je pronašla u ponedjeljak ujutro, a vjeruje kako je viđena u donjem rublju u subotu navečer.

'Cijenili bi te više da barem zatvoriš žaluzine dok hodaš gola! oko svoje kuće... moja djeca ne žele gledati tvoju stražnjicu u prvom planu. Hvala, susjedi.'

Majka dvoje djece kaže kako je nabacila majicu preko bokserica dok je zaključavala vrata i gasila svjetla oko 22 sata i 30 minuta, prije nego li je otišla u krevet, no očito je imala publiku.

- To je najbizarnija stvar koja mi se dogodila. Ne mogu doći k sebi. Nisam hodala gola, bila sam u majici i boksericama koje pokrivaju dosta stražnjice. I da budem iskrena, mogu biti sretni jer inače hodam s puno manje odjeće. Osjećam se dobro u svojoj koži i nemam problem sa svojim izgledom. Ne znam zašto misle da je to problem, a ne to što oni zaviruju u moje dvorište i govore mi kako da se odjenem.

- Isprva sam bila u šoku i vrlo ljutita što su mi ostavili poruku, umjesto da su pokucali na vrata i došli reći što im smeta. A to je i dokaz da nisu baš sigurni u svoje argumente. Možda im se samo ne da svađati, no ja kada imam problem, volim ga riješiti licem u lice.

Zapanjena Alex poruku susjeda podijelila je na svom Facebooku, a ispod objave nanizale su se kritike prema susjedima.

'Namjerno bih čekala da padne mrak, a onda bih popalila sva svjetla i pritisnula stražnjicu na svaki prozor u kući', 'Očito imaš dobru guzu, pa je neki gospodin uhvaćen kod kuće kako te promatra', 'Tvoja je kuća i nosi što god želiš dok si u njoj', 'Nek ne gledaju u tuđe kuće ako im se ne sviđa ono što vide', 'Više mesa vidiš na plaži', nizali su se komentari.

Isto misli i Alex koju poruka neće odvratiti od toga da po svojoj kući nosi što želi.

- Moja kuća, moja pravila. Puno mi znači ovakva potpora - zahvalila se Alex ispod objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:55