LJUBAV IH IZLIJEČILA

Dirljiva priča o Beograđanki i Osječaninu mami suze: ‘Bojala sam se kako će me u Hrvatskoj prihvatiti...‘

Jelena i Mihael

 Instagram
‘Slučajno smo se upoznali, započeli priču i nismo ni slutili gdje nas to može odvesti‘

Da ljubav ne poznaje granice, godine, ni nacionalnost dokazali su brojni slučajevi, a jedan od njih svakako je priča Jelene iz Srbije i Mihaela iz Hrvatske, piše espreso.co.rs, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Jelena i Mihael su se, kako se navodi, upoznali sasvim slučajno, a poslije svih životnih nevolja koje su ih snašle, jedno u drugome su našli ljubav, podršku i obitelj.

Jelena se, naime, nakon jako teške blizanačke trudnoće i otkrića o dvostrukom životu svoga supruga odlučila razvesti, dok je Mihael bio, kako je ispričao, "u toksičnoj emotivnoj vezi koju je jedva okončao".

"Ja sam Jelena iz Beograda, on Mihael iz Osijeka. Slučajno smo se upoznali, započeli priču i nismo ni slutili gdje nas to može odvesti. Ja sam razvedena, imam tri djevojčice koje su mi bile jedini izvor snage u prošlosti. Mihael je imao dugu vezu iz koje nije znao izići na vrijeme, dok to nije ostavilo posljedice na njegov psihosocijalni život.

I u tom kaosu koji smo živjeli, mi smo se prepoznali, čuli, osjetili ono drugo, jednostavno kliknuli. Emocije su došle same po sebi i krenulo je naše putovanje od 172 km i jednom granicom između“ - ispričala je Jelena.

Beograđanka je priznala da je na početku malo strepila od toga kako će je prihvatiti u Hrvatskoj.

"Njegova obitelj, prijatelji i okruženje su me zato raspametili! I mene i djecu su objeručke prihvatili i zavoljeli, što je naravno obostrano. A od prije neki dan smo zaručeni.

Usprkos udaljenosti, usprkos granici, usprkos tome što ne mogu više rađati… Nas petoro smo obitelj, ljubav i spremni boriti se do kraja za naš san i cilj" - ispričala je Jelena,a njezine su riječi izazvale brojne emotivne reakcije i pokoju suzu, piše espreso.co.rs, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:15