ROMANTIČNO VJENČANJE

Dizajner Ivan Alduk: ‘Iskreno, htio sam klijentima skrenuti misli na nešto pozitivno i lijepo‘

Nova kolekcija vjenčanica Ivana Alduka
 Robert Kale
Modni dizajner Ivan Alduk donosi novi romantični bridal editorijal s modelima vjenčanica iz njegove aktualne kolekcije

S počtkom proljeća modni dizajner Ivan Alduk donosi novi romantični bridal editorijal s modelima vjenčanica iz njegove aktualne kolekcije.

Usprkos vremenima u kojima smo primorani na razne odgode i stagnacije, na čekanje i kompromise te odgode velikog broja životnih radosti, Alduk kao simbol optimizma predstavlja novu kolekciju.

image
Robert Kale

Nakon što je predstavio kampanju i lookbook svojih novih kreacija, donosi editorijal u suradnji s fotografom Robertom Kaleom.

"Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija i projekata nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te na taj način našim klijentima i vašim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično. S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu, ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ukoliko izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf," izjavio je Alduk.

image
Modni dizajner Ivan Alduk
Neja Markicevic/Cropix

Elena Dizdar je utjelovila modernu Alduk mladenku, a modeli sirena kroja s prorezom, otvorenim ramenima ili pak šireg A kroja s bogatim svilenima volanima i decentnim vezom čipke joj izvrsno stoje. Harmonija udobnosti i estetike jest jedna od odlika Aldukovih vjenčanica koje se izrađuju prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju, a za što kvalitetniju probu i osobniji pristup potrebno je rezervirati termin za isprobavanje vjenčanica u Alduk dućanu i showroomu na adresi Trg kralja Tomislava 19, Zagreb.

image
Robert Kale

"Suradnja s Aldukom i njegovim timom je toliko glatko tekla da sam doista pozitivno iznenađen, ne samo njihovom stučnošću i točnim poznavanjem cilja, već i izborom lokacije, modela i vjenčanica koje su ušle u ovo snimanje. Najbitnije je da se energija tima i fotografa, ili u slučaju vjenčanja, mladenaca i fotografa poklopi jer je tako rezultat zagarantiran," nadodao je fotograf Robert Kale.

image
Robert Kale
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:41