SPORTSKA LEGENDA

‘Dnevno sam pušio 40 cigareta i pio 28 limenki Cole, a sada sam saznao najgoru dijagnozu‘

John Daly
 Lawrence Iles/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ništa, moram vjerovati u čudo - rekao je američki golfer (54) koji je tijekom cijele karijere bio poznat po nesportskom životu

John Daly, jedan od najpoznatijih golfera na svijetu, podvrgnut je operaciji nakon što mu je dijagnosticiran rak mokraćnog mjehura.

Operacija je prošla uspješno, ali doktori su rekli Dalyju da će mu se rak vjerojatno vratiti.

- Izgledi za to su čak 85 posto. Ništa, moram vjerovati u čudo - rekao je američki golfer (54) koji je tijekom cijele karijere bio poznat po nesportskom životu.

Naime, čovjek je dnevno pušio dvije kutije cigareta i pio čak 28 limenki Coca Cole Light. Bio je poznat po tome da je nerijetko znao zapaliti i na golf terenu znao zapaliti.

image
John Daly
Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia


- Gotovo je! Pokušat ću prestati pušiti i donekle piti Colu. Doktori su mi rekli da nije prekasno. Nažalost, veliki su izgledi da mi se bolest vrati. Ali, da, prestajem pušiti pa što bude - rekao je Daly za Golf Channel.

- Od danas počinje moj novi život. Koliko god živio, uživat ću, zabavljat ću se. Ne bojim se smrti. Želim igrati golf što je dulje moguće, uživati s djecom i općenito u životu.

Daly je inače završio u bolnici zbog bolova u leđima i, kako je on mislio, problemima s bubrežnim kamencima. Međutim, nakon detaljnog pregleda saznao je najgoru dijagnozu.

- Liječnik mi je rekao da ne vidi nikakve bubrežne kamence, ali da imam rak. Nakon što sam se vratio s rendgena netko mi je donio Coca-Colu iz McDonaldsa, a liječnici su odmah skočili i rekli mi da prestanem to piti - rekao je Daly koji baš i nije optimističan-

- Vidjet ćemo što će biti, ali mislim da će se vratiti. Ponavljam, nadam se čudu.

image
John Daly
Kenny Smith/Pa Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 11:30