PREBOLIO KORONU

Emir Hadžihafizbegović: Prošao sam kroz pakao, egzorcizam! To nije bolest, nego Sotona!




 
 Biljana Blivajs/Cropix
Osjećao se dobro prva tri dana, a onda je počeo suhi kašalj i teško disanje. Dijagnosticirali su mu upalu pluća

Emir Hadžihafizbegović oporavio se od koronavirusa, a u Novom danu N1 televizije ispričao je detalje 'pakla' kroz koji je prošao.

- Prošao sam pakao. Nisam htio od toga raditi priču za portale, držao sam sve u ilegali. Drugi nalaz mi je negativan, upala pluća se povukla. To što sam prošao i ta vrsta egzorcizma, imam svoju teoriju da korona nije bolest nego Sotona. Nevjerojatno što mi se dogđalo tih 14 dana, ispričao je za N1 televiziju.

Rekao je da se na početku uvođenja mjera povukao u vikendicu u Mostaru te da spada u rizičnu skupinu jer je dijabetičar.

- Imao sam rijetke kontakte. U tom nekom izlasku sam zakačio tu neman. Sve sam radio, ali tražiti genezu - gdje se korona pokupi, kao tražiti iglu u plastu sijena. Ne znam gdje sam ovo zaradio, rekao je.

Nakon što je primijetio da ne osjeća okus i miris, testirao se i dobio pozitivan rezultat. Osjećao se dobro prva tri dana, a onda je počeo suhi kašalj i teško disanje. Dijagnosticirali su mu upalu pluća.

- Preporučeno mi je da legnem u bolnicu. Rekao sam da sam u samoizolaciji, u bolnicu nisam htio ići. Ja sam ovu neman preživio zahvaljujući dragom Bogu, doktorima i dobrim ljudima koji su skočili oko mene. Najteže mi je bilo u vrijeme Bajrama. Nisam bio dobar nikako. Otežano disanje, visoka temperatura, malaksalost. Imao sam osjećaj da mi se kosti odvajaju od mesa. Kosa me je boljela. Nije to čak ni bol. Kao da vam je cijelo tijelo modrica, pa gdje god da se dodirnete - boli. Imao sam gripu, tešku, nema ovo veze s gripom. Za mene je to istjerivanje vraga, ispričao je.

Poručio je da su dvije stvari važne: slušanje uputa liječnika i zdrava glava.

- U koroni se ne smije psihički pokleknuti. Mnogim mojim prijateljima se bolest produžila jer su psihički pali. Ja sam imao temperaturu 39.5 i u 3 ujutro sam gledao Mr. Beana. Onaj tko čeka da popije tablete i padne u depru - bolest se sigurno disperzira. Čitao sam, slušao sam muziku, čini mi se da mi je to pomoglo, kazao je Hadžihafizbegović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:27