PRED MALIM EKRANIMA

Fantastična gledanost Eura: ‘Od 10 upaljenih televizora jučer samo dva nisu pratila utakmicu‘

 Damir Krajac/Cropix
Vrhunac gledanosti dvoboja Vatrenih sa Španjolskom dogodio se u 18:38 min. kada je premašivala 82% gledatelja, ističu s HRT-a

Iako naši nisu odnijeli pobjedu, Europsko nogometno prvenstvo dosad je ostvarilo iznimno veliku gledanost, javljaju s Hrvatske radiotelevizije.

Posebno dobro su gledane utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije kod kojih je gledanost rasla kako je natjecanje odmicalo.

image
EURO 2020. Hrvatska - Španjolska, osmina finala.
Damir Krajac/Cropix

"Nakon grupne faze, velik interes gledatelji su pokazali za jučerašnju osminu finala i susret Hrvatske sa Španjolskom kojeg smo prenosili na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV2). U najzanimljivijem dijelu, gledanost je dosezala 80% SHR-a, što znači da od 10 upaljenih televizora u IPTV i kabel kućanstvima u Hrvatskoj samo 2 nisu pratila nogomet", stoji u priopćenju.

Vrhunac gledanosti dvoboja Vatrenih sa Španjolskom dogodio se u 18:38 min. kada je premašivala 82% gledatelja, ističu s HRT-a.

image
Damir Krajac/Cropix

I u nastavku prvenstva očekuje se veliko zanimanje gledatelja i iznimno velika gledanost, sve do finala koji je na rasporedu 11. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:53