BALKAN ZUMBA

Fitnes uz zvukove narodnjaka novi je hit: ‘Neke moje klijentice su smršavjele do 15 kilograma, a na Prijovićku bude lom‘

Screenshot Instagram

 Screenshot Instagram/
Laura Cekić na originalnu poslovnu ideju je došla u srpskom noćnom klubu

Fitness instruktorica Laura Cekić osmislila je novu vrstu zumbe koja se vježba uz ritam narodnjaka.

"Balkan zumba je skoro ista kao klasična zumba, ali trening radimo uz balkansku glazbu. Također, pjevamo u isto vrijeme, dakle, ne samo ples i trening, već se zabavljamo jer pjevamo istovremeno. Svi znaju pjesme, pa sam zato odlučila napraviti sport s glazbom s Balkana zato što je ona dobra za energiju i snagu i svima se to sviđa, naročito ljudima iz Srbije", kaže Laura, rodom Rumunjka koja je prije dvije godine iz Austrije preselila u Srbiju odakle je njezin suprug.

Zbog svoje originalne ideje postala je zvijezda srpskih medija.

"Tu su žene od 20 do 45 godina, pa sve do nasmijane bake koja ima više od 60 godina. Imamo žene iz različitih profesija, od domaćica, prodavačica, ekonomistica, pravnica... Dolaze i žene iz okolnih mjesta koja su udaljena po 20 kilometara. Sve one zajedno čine jednu pozitivnu, nasmijanu i razigranu grupu. A i ovaj način vježbe je odličan za mršavljenje“, rekla je Laura i dodala da su neke njezine klijentice na Balkan zumbi smršavile do 15 kilograma.

Treninge drži u Leskovcu, a zainteresiranih polaznika je sve više.

"Majice mojih klijentica su mokre poslije treninga jer mi sat vremena ne stanemo. Iz pjesme u pjesmu. Posebno vole Aleksandru Prijović", ispričala je.

Zanimljivo, Laura srpski ne zna, ali zna pjevati sve pjesme. Na poslovnu ideju je došla u narodnjačkom noćnom klubu, kada je vidjela kako svi strastveno plešu i pjevaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:22