KAKVA TRANSFORMACIJA!

FOTO: ČITAVA OBITELJ KRENULA JE ZAJEDNO U BITKU S KILOGRAMIMA Pogledajte kakvo čudo su od svojih tijela napravili u samo šest mjeseci

 Instagram
 

Gubljenje kilograma zna biti jednako teško psihički kao što je i fizički. Stoga je jedna kineska obitelj odlučila na dijetu poći zajedno, kako bi jedni drugima olakšali stvar.

Fotograf Jesse (32) i njegova obitelj podupirali su se posljednjih šest mjeseci transformacije, a rezultati su ispali toliko dobro da se fotografije koje su uslikali prije i poslije čine gotovo nevjerojatnima.

Sve je počelo kada se Jessejeva majka odlučila trajno preseliti kod svog sina i njegove trudne supruge kako bi joj pomogla prvih mjeseci majčinstva. Jesse je iskoristio tu priliku i pozvao i svog oca da živi s njima kako bi učvrstio obiteljske veze.

No budući djed u zajednički dom došao je ovisan o alkoholu i s velikim pivskim trbuhom, zbog čega je Jesse došao na ideju kako bi mu dobar program za mršavljenje mogao pomoći da opet zavoli svoj život.

Njegov otac prihvatio je izazov, pa su isprva počeli samo brzo hodati, a postepeno i polako trčati.

Na svom putu mršavljenja dodavali su sve više tjelovježbe i počeli ići u teretanu, a svakih deset dana svoj napredak su ovjekovječivali kamerom.

Planirali su da će njihov program mršavljenja trajati od 10. ožujka do 30. rujna, no to je postalo njihov način života, a obitelj tvrdi da će i dalje nastaviti trenirati.

Međutim, Jesse tvrdi kako je najbolja stvar koja je proizašla iz svega to što je njegov otac ponovno postao samopouzdan muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:05