VELIKI POTHVAT

FOTO: NITKO JE NE MOŽE PREPOZNATI Pjevačica izgubila čak 100 kilograma nakon što je 'donijela najbolju odluku u životu', obožavatelji zapanjeni

 Instagram
 

Obožavatelji popularnoga showa Britain's Got Talent zacijelo se sjećaju natjecateljice Rosie O'Sullivan koja je 2013. godine osvojila drugo mjesto. Iako nije pobijedila, oborila je s nogu svojim glasom kako žiri, tako i publiku, pa je i skupila velik broj obožavatelja.

Prošle su četiri godine, ali ova djevojka, prekrasnome glasu unatoč, nije uspjela izgraditi karijeru kakvu je priželjkivala. A kaže da ju je u tome spriječila - vlastita debljina, piše Slobodna Dalmacija.

Rosie je u vrijeme nastupa u showu imala samo 19 godina i gotovo 190 kilograma, a taj joj je višak stvarao velike probleme, i to ne samo u nastupima. Otkrila je za britanski Daily Mail kako joj je bilo teško i normalno živjeti, raditi, hodati.

‘Natjecanje je promjenilo moj život i shvatila sam da želim nešto sasvim drugačije za sebe od svakodnevice kakvu sam živjela’, priznala je Rosie. I tako je otpočelo njeno mršavljenje koje nikako nije bilo lako. Pjevačica priznaje kako je s godinama stvorila ovisnost o hrani, pa je, nakon brojnih pokušaja i neuspjeha, shvatila da joj je jedini izlaz otići pod nož.

Operacijom je smanjila želudac i kaže kako joj je to bila najbolja odluka u životu.

'Bila sam ovisna o hrani i kada bih pojela jedan obrok, već bih krenula na drugi. Shvatila sam kako mi je potrebna pomoć stručnjaka i odlučila sam otići pod nož', objasnila je Rosie.

No, to nije jedina operacija kojoj se podvrgnula. Nakon što je uspjela smršavjeti rekordnih 100 kilograma, mučio ju je problem viška kože. Fotografije koje danas objavljuje prikazuju Rosie u jednom sasvim drugom svjetlu. Pjevačica je neprepoznatljiva, čak i fanovima, ali konačno je i zadovoljna svojim izgledom.

'Hrana više ne upravlja mojim životom. Mogu nositi što želim. Idem u teretanu i planiram se potpuno posvetiti karijeri. Moj je struk možda tanji, ali moj je glas jači nego ikada', zadovoljna je Rosie.

#hardwickismylocal

A post shared by Rosie O'Sullivan (@rosieosullivan) on

A lovely day for a wedding #wedding #summer #love #weddingselfie

A post shared by Rosie O'Sullivan (@rosieosullivan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:49