IZ PRIVATNE ZBIRKE

FOTO: OBJAVLJENE DOSAD NEVIĐENE FOTOGRAFIJE EPSTEINOVE 'PEDOFILSKE JAZBINE' Jedna od žrtava: 'Iza zatvorenih vrata pretvarao se u čudovište'

 MEGA / Mega Agency / Profimedia
 

Britanski su mediji objavili jezive nove fotografije snimljene na luksuznom imanju Jeffreyja Epsteina na privatnom otoku St. James u sklopu Američkih Djevičanskih otoka, koji su mediji prozvali ‘pedofilskim otokom’. Veći dio fotografija ustupila je iz privatne zbirke jedna od njegovih navodnih žrtava Chauntae Davies i pružaju mali uvid u mutan svijet ekscentričnog bogataša.

Na jednoj od fotografija koje dosad nisu bile objavljene, Epsteina, dok razgovara na telefon, masira mlada plava djevojka, pretpostavlja se njegova pomoćnica Sarah Kellen dok se smije kameri. Na drugoj Epsteinova navodna madam Ghislaine Maxwell sjedi za golemim mramornim stolom s hrpom papira u društvu neidentificiranog muškarca. Fotografija koje je najviše uzdrmala je ona na kojoj pet mladih žena, među kojima i Davies, pozira na balkonu s idiličnom pozadinom.

Međutim, Davies, kao i mnoge druge danas odrasle žene, kaže da period koji su devedesetih ondje provele je daleko od idiličnog.

Danas 40-godišnja Davies štoviše kaže da ju je upravo ondje Epstein silovao prije nego što joj se hvalio prijateljstvom s princom Andrewom. Premda je u društvu bio galantan, Epstein se iza zatvorenih vrata pretvarao u čudovište, tvrdi.

FOTOGALERIJA: 'Pedofilski otok' Jeffreyja Epsteina

Također, upravo na tom otoku je Virginiju Roberts zaveo princ Andrew, kako je svjedočila na sudu. Otkrila je da se zapravo radilo o orgijama u kojima je uz njih dvoje sudjelovalo još otprilike sedam cura. Princ Andrew žustro negira bilo kakve kontakte s djevojkama, no u intervjuu za BBC priznao je da je bio na otoku rekavši da ga je Epstein možda ‘počistio’ prije njegova dolaska.

Nije za svaku fotografiju poznato kad je snimljena, no Epstein je otok kupio 1998. Davies kaže da je pobjegla iz otamo 2005. nakon što je radila kao pomoćnica i maserka neko vrijeme za njega.

- Znala sam da je Epstein prijatelj s princom Andrewom i Fergie. Time se hvalio kako bi istaknuo svoju moć. Jako puno se hvalio. Hvalio se i da je posudio novac vojvotkinji. Nema šanse da Jeffreyjevi prijatelji nisu znali što se događa. Ako nekoga neprestano viđate u društvu mlade djevojke, pa zar nikad ne biste poveli razgovor o tome. Nema smisla jednostavno - rekla je opisavši kako ju je prvi put silovao. Nakon toga je navodno neko vrijeme provela u bolnici neprestano povraćajući.

Epstein je prvi put osuđen na zatvorsku kaznu od 18 mjeseci prije 11 godina i tad je registriran kao seksualni prijestupnik. Ponovno je uhićen u srpnju ove godine, a mjesec dana kasnije pronađen je mrtav u ćeliji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:10