UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

FOTO: STUDENTICA ISPROBALA NOVU METODU UKLANJANJA TETOVAŽE Rezultati su katastrofalni, život joj je uništen: 'To je bilo mučenje, nisam mogla spavati'

 Facebook

Studentica s Tajlanda proživjela je agoniju i ostala s golemim ožiljcima nakon što je uklanjanje tetovaže pošlo po krivu.

Pasuda Reaw (21) odlučila je ukloniti veliku tetovažu ruža na prsima kako bi je u poslovnom okruženju shvaćali ozbiljnije. Od nekoliko metoda koje se nude na tržištu, odabrala je kremu za uklanjanje tetovaža Rejuvi, no kroz nekoliko dana koža ju je počela nepodnošljivo svrbjeti, a mjesto je postalo bolno.

Radi se o metodi u kojoj se ne koriste laseri, a krema se na kožu nanosi malim pištoljem za tetovažu te navodno izvlači obojani pigment na površinu kože i stvara kraste koje se onda mogu ukloniti, piše Daily Mail.

Međutim, Pasuda je trpjela nenormalne bolove, a duž cijelih prsiju ostao joj je stravičan ožiljak. Studentica iz Udon Thanija rekla je:

‘U početku mi se Rejuvi činio kao dobra ideja. Nisam htjela lasere. Započela sam s tretmanom i odmah me počelo svrbjeti i boljeti. Dugo je trebalo dam i otpadne koža. To je bilo doslovce mučenje, nisam mogla spavati. Ono što je ta krema napravila izgleda gore nego prije. Nikome ne preporučam ovaj tretman jer strašno boli i dugotrajan je proces. Lasersko uklanjanje je možda skupo, ali sad mi je žao što se nisam odlučila za to. Na trenutke je bol bila nepodnošljiva. Slike sam podijelila kao upozorenje drugima, budite oprezni!’

Pasuda je iz klinike nakon početnog tretmana izašla 4. veljače, no nije mogla spavati zbog peckanja. Cijelu je noć plakala, a nakon deset dana koža je počela otpadati. 2. ožujka je skinula tetovaži što joj je ostavilo rane na koži. Do 7. svibnja još uvijek joj je bio vidljiv golemi ožiljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:04