DIRLJIV TRENUTAK

Fotografija iz staračkog doma postala je hit: Žena s više od 234 pra-praunučadi upoznala svoju pra-pra-praunuku

 /Facebook
MaeDellina ljubav i žrtva za svoju obitelj postavili su temelje za njezine buduće generacije

Fotografija iz staračkog doma zabilježila je jedan od rijetkih trenutaka. Šest generacija žena u jednoj prostoriji. 98-godišnja MaeDell iz Kentuckyja prvi put je susrela svoju pra-pra-praunuku.

MaeDell Taylor Hawkins (98) drži sedmomjesečnu Zhaviu Whitaker okružena svojom kćeri i unucima 24. veljače. Fotografija prikazuje MaeDellinu kćer Frances Snow, unuke Gracie Snow Howell, praunuku Jacqueline Ledford i prapraunuku Jaisline Wilson. MaeDell ima 106 unučadi, 222 praunuka, 234 pra-praunuka i 37 pra-pra-praunučadi koji žive diljem SAD-a.

- Mislili smo da je ovo posebno jer su sve djevojke - rekla je njena unuka Gracie i prisjetila se njena života.

MaeDell se prvi put udala 1940. godine kada je imala 16 godina za 50-godišnjeg radnika na željeznici s desetero djece iz prethodne veze. Njezin suprug Bill Taylor često je bio odsutan zbog posla, ali njih dvoje su uspjeli zajedno dobiti 13 djece. Nisu bili bogati i živjeli su bez tekuće vode i drugih modernih potrepština, poput perilice i sušilice.

Gracie je dodala da unatoč brojnim nedostatcima, nikada nije čula svoju majku Frances da se žali da nema dovoljno hrane ili odjeće.

- Ako me itko ikada pitao koja mi je najdraža uspomena na baku, onda su to njene konzervirane rajčice - rekla je Gracie za Fox News.

MaeDellina ljubav i žrtva za svoju obitelj postavili su temelj za njezine buduće generacije.

- Ako sve bude u redu, beba je dobro, baka je dobro, svi ćemo se naći u lipnju i napraviti još jednu sliku - rekla je Gracie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:19