‘OVO JE SVE!‘

Francuz svojoj supruzi Petrinjki na vjenčanju priredio iznenađenje koje će zauvijek pamtiti

Barbara i André Martin
 Facebook
‘Hvala nije dovoljno. Jednostavno nije dovoljno, svi su bili moji danas, i svi su bili Hrvati, I pjevali su pjesmu koju ni ne razumiju‘

Petrinjka Barbara Martin proteklog je vikenda u francuskom gradu Nantesu uplovila u bračne vode. Barbara se udala za Francuza Andréa, a mladoženja se pobrinuo da svojoj novopečenoj supruzi pripremi iznenađenje koje će zauvijek pamtiti.

Iako inače ne 'barata' hrvatskim jezik, André je naučio pjesmu Petra Graše 'Ako te pitaju' te je ovaj veliki hit splitskog pjevača tijekom svadbene svečanosti, uz pomoć drugih uzvanika, otpjevao Barbari.

Nakon nastupa pozdravio je svoju obitelj u Hrvatskoj i Petrinju, mali grad velikog srca.

- Ovo je sve što si možeš poželjeti, daleko od onih koje voliš, daleko od obitelji i prijatelja, i onda ovdje imaš one koji nisu ni svjesni koliko su zapravo moja obitelj. Ljepši dan nisam mogla poželjeti, a ovo iznenađenje je sve, ljudi moji, sve! Hvala nije dovoljno. Jednostavno nije dovoljno, svi su bili moji danas, i svi su bili Hrvati, I pjevali su pjesmu koju ni ne razumiju. Ja sam sretnica, napisala je Barbara na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:57