POGLEDAJTE VIDEO

Giboni iz Maksimira prognozirali rezultat utakmice Hrvatska-Češka, nije išlo sve glatko...

 Nera Simic/Cropix
Treba napomenuti da su prošli put giboni promašili rezultat i odabrali pobjedu Hrvatske, a tu smo utakmicu izgubili od Engleza

Giboni iz zagrebačkog ZOO-a birali su pobjednika današnje utakmice Hrvatska-Češka koja počinje u 18 sati. Nakon hladnog tuša poslije utakmice s Engleskom, gdje smo otišli kući s minimalnim porazom, ovoga su puta prognoze malo drugačije.

U borbu s kutijama prvo su utrčale 27-godišnja Kulička i kći Fiona koje su odabrale kutiju s hrvatskom zastavom. Predvodnik prognozerskog tabora, Kent, došao je zadnji i jedini je odabrao krastavce i batat iz češke kutije. Ovim ishodom samo ženski članovi obitelji iz nastambe najavljuju pobjedu Hrvatske, a očekivani rezultat utakmice je 3:1 u korist naših reprezentativaca. Sve to sa zanimanjem je promatrala najmlađa članica zagrebačke obitelji gibona, trogodišnja Dora.

Kentu, 23-godišnjem gibonu ovo je treće veliko natjecanje na kojem prognozira utakmice Vatrenih pa možemo reći da već ima mnogo nogometnog iskustva.

„Krivu prognozu iz prošlog tjedna pripisat ćemo tome da mu ove godine ne ide prognoziranje i da griješi i u izboru večerašnjeg pobjednika gdje očekuje da će to biti Češka. No, zanimljiva je činjenica da je Kentova supruga Kulička podrijetlom iz Češke, pa vjerujemo da su kutije birali različito radi mira u kući“, rekao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Iako je dosad Kent bio glavni u biranju pobjednika, večeras ćemo se ipak pouzdati u žensku intuiciju i pobjedu Hrvatske, a utakmica će zasigurno biti neizvjesna do zadnjeg trenutka kao što je bilo i glasanje u nastambi.

image
Bjeloruki giboni prognozirali su rezultat utakmice
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
image
Nera Simic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:01