BOOBY TAPE

Glamoruzne sestre zaradile milijune proizvodom za podizanje grudi, očajni kupci: ‘Pogledajte kako izgledamo!‘

Booby Tape pokrenule su sestre Bianca i Bridgett Roccisano

 Instagram/profimedia/Instagram/profimedia
Nezadovoljne korisnice također su se požalile da su pokušale kontaktirati Booby Tape, no nisu dobile odgovor

Sestre Bianca i Bridgett Roccisano iz australskog Melbournea proslavile su se svojim proizvodom za uljepšavanje Booby Tape, koji se prodaje u više od 50 zemalja, a koji služi za podizanje grudi.

Međutim, sada su se javile brojne žene koje se žale na bolne ozljede grudi, uzrokovane upravo tim proizvodom. Svoje su pritužbe objavile na Twitteru, TikToku i Instagramu, a tvrde da im 'proizvod za podizanje grudi iz kutije' stvara ožiljke i infekcije kože.

image

Booby Tape pokrenule su sestre Bianca i Bridgett Roccisano

Instagram/Instagram

Jedna je mlada žena otkrila da je dobila trajne ožiljke na grudima od Booby Tapea, a o tome je čak snimila i TikTok video. Požalila se na osip, plikove, kemijske opekline, krvarenje i kraste, a njezina objava prikupila je više od 500 komentara.

@tinaatimee their social media manager working HARD. tiktok do ya thang #fyp ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Nezadovoljne korisnice također su se požalile da su pokušale kontaktirati Booby Tape, no od njih ili ne dobiju odgovarajući odgovor ili uopće nema odgovora, a objave na internetu su im uklonjene u roku od nekoliko sekundi.

Booby Tape osnovale su sestre iz Melbournea, Bianca i Bridgett, koje su postale milijunašice nakon lansiranja svoje popularne trake za grudi vrijedne 21,95 dolara. Njihov proizvod obećava da 'podiže poprsje bilo koje veličine'.

Sestre sada imaju i svoju modnu marku, a Booby Tape proizvodi prodaju se diljem svijeta. Neki od njihovih proizvoda su 'Pink Clay Breast Mask', 'Skin' i 'Gold Breast Masks', koje su 'dizajnirane za vlaženje, povećanje elastičnosti, učvršćivanje bora, posvjetljivanje i poboljšanje kože.'

image

Bianca Roccisano i Bridgett Roccisano

Vivien Killilea/Getty Images/Profimedia/Vivien Killilea/Getty Images/Profimedia

Booby Tape je na kraju odgovorio na optužbe o kojima je pisao australski Daily Mail, rekavši da proizvod dolazi s upozorenjem da nije za svakoga i da je važno slijediti 'korake kako bi se izbjegle ozljede i problemi s kožom'. Glasnogovornica tvrtke također je rekla da nastoje odgovoriti na sve dobivene pritužbe u zadanom roku.

"Ove tvrdnje nisu nove, ali su se sestre uznemirile zbog tvrdnji o neodazivu jer su vjerovale da njihovi zaposlenici odmah povratno odgovaraju kupcima", dodala je.

Sestre Bianca (34) i Bridgett (30) nedavno su u intervjuu za Forbes govorile o svom višemilijunskom poslu te otkrile da je njihova poslovna filozofija takva da, "ako žele biti globalni, višemilijunski brend, moraju izgledati kao jedan."

No, žene koje tvrde da su ih njihovi proizvodi ozlijedili navode da njihov brend ipak ne ide 'na ruku' kupcima te da ih nije briga za njih.

"Njih nije briga za razvoj sigurnog proizvoda za svoje kupce niti se bave problemom koji je u pitanju. Stalo im je samo do kontrole štete", rekla je jedna korisnica TikToka, koja je od brenda dobila generički odgovor na svoju pritužbu, a kad im se ponovno javila, više nije bilo odgovora.

@tinaatimee Reply to @taylorjones819 ♬ original sound - tinatime

Među stotinama odgovora koje je dobila na svoju objavu, bilo je dosta onih koji su se slagali s navedenim i iznijeli svoja vrlo slična iskustva s Booby Tape brendom.

"O moj Bože, i meni se to dogodilo, nikad mi nisu odgovorili", napisala je jedna korisnica TikToka.

"Nosila sam ga nešto više od četiri sata i otkinut mi je komad kože", dodala je druga. "Upotrijebila sam taj proizvod samo jednom, uništio mi je kožu. Doslovno imam kraste za koje čekam da zacijele", dodala je treća.

"Nosila sam ga samo jedno i na koži su mi izbili plikovi ispod trake. Kad sam je skidala, trgala mi je kožu. Najgora traka ikad", poručila je jedna korisnica, a bilo je i onih koje su se žalile na opekline.

Što se tiče skidanja proizvoda, Booby Tape na svojoj web stranici tvrdi da se treba koristiti kokosovo ulje te da se polako treba skidati. Također dodaju da se ne koristi "metoda skidanja flastera".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:07