SKUPIO HRABROST

Godinu dana šutio o nesreći koja ga je unakazila: ‘Sramio sam se, ali sad sam spreman to podijeliti sa svima‘

Olivier Rousteing
 Olivier Rousteing/Instagram
‘Napravio sam sve što je u mojoj moći da sakrijem ovu priču, a ništa nisam spominjao ni bliskim prijateljima‘

Kreativni direktor modnog brenda Balmain, Olivier Rousteing, godinu je dana šutio o nesreći koja ga je zadesila. Sada je otkrio da je pretrpio opekline visokog stupnja prije godinu dana kada je u njegovu domu u Parizu eksplodirala peć.

"Prije godinu dana! Napokon se osjećam spreman podijeliti sa svima ono što skrivam već dugo vremena. Prije godinu dana u mom je domu eksplodirala peć. Sljedećeg sam se jutra probudio u pariškoj bolnici. Sjajni liječnici su se u tom trenutku borili s tisućama slučajeva koronavirusa, a uspjeli su se odlično pobrinuti i za mene. Nikada im neću moći dovoljno zahvaliti", napisao je u opisu objave na Instagramu na kojoj je cijeli obavijen zavojima.

"Napravio sam sve što je u mojoj moći da sakrijem ovu priču, a ništa nisam spominjao ni bliskim prijateljima. Da budem iskren, nemam pojma zbog čega sam se toliko sramio onoga što mi se dogodilo. Vjerojatno zbog svoje opsjednutosti da sve mora biti savršeno", napisao je.

Odmah su uslijedili komentari podrške, a među njima su se našle i Kim Kardashian, Donatella Versace te Kris Jenner.

"Volim te", napisala je Kim. "Drago mi je da si sada dobro", dodala je Donatella, dok mu je Kris poručila: "Toliko si jak i pozitivan i toliko sam ponosna na tebe."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2021 20:01