KRENULO GA JE

Gradonačelnik Banja Luke upoznao curu preko društvenih mreža, objavio fotke prvog spoja

Draško Stanivuković i Kristina Beronja
 Instagram/Screenshot
Kristina Beronja, studentica iz Beograda kojoj se dva mjeseca udvarao preko društvenih mreža, stigla je sa dvije sestre

Mladi banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković pojavio se jučer na "Banjaluka festu" u društvu javnosti dosad nepoznate ljepotice. Potvrđeno je da je to njegova nova djevojka, a zanimljivo je da im je prvi spoj bio upravo pojavljivanje u javnosti, jer su dosad komunicirali isključivo na društvenim mrežama.

Mediji su najprije objavili da je Stanivuković na festival došao u društvu svoje dugogodišnje djevojke Banjalučanke Ivane Maslarić, ali to na kraju nije bila istina, piše SrpskaInfo.

Do zabune je došlo jer su dvije djevojke nevjerojatno slične, pa se u krugu njegovih prijatelja pojavila pošalica da sve Draškove djevojke i simpatije sliče kao da su "štancane na isti kalup", dodaje portal.

Pošto je nakon pobjede na izborima Draško Stanivuković “svečano obećao” da će se “oženiti do kraja mandata”, spekuliralo se čak da se zaručio sa Ivanom, ali to se nije dogodilo. Par se razišao prošle zime.

Nova djevojka gradonačelnika Banja Luke je Kristina Beronja, studentica iz Beograda. U Banja Luku je doputovala u društvu svoje dvije sestre, koje su, kao i ona, prave ljepotice.

– Sinoć su Draško i Kristina prvi put izašli kao par. Bio je to doslovno njihov prvi sastanak. Upoznali su se preko društvenih mreža i Draško joj se dugo udvarao, ali je ovu svoju simpatiju krio od javnosti – otkrio je jedan Stanivukovićev prijatelj.

U šali je dodao da Draško nije odustao od namjere da se oženi do kraja mandata, piše SrpskaInfo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 17:50