TRENDING #HGSS70

HGSS u Zagrebu organizira izložbu Twitter objava kojima su osvojili simpatije javnosti

 Twitter
Bit će izložene objave poput: ‘Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru‘

Povodom 70. obljetnice postojanja, na izložbi 'Trending #HGSS70” junaci iz Hrvatske gorske službe spašavanja predstavit će svoje najkreativnije objave s društvene mreže Twitter, koje su ih učinile omiljenim komunikatorom u javnome prostoru, a za svoju komunikaciju na mrežama su bili i nagrađeni.

Podsjetimo, zbog svojeg inovativnog pristupa komunikaciji, u 2017. HGSS je dobio nagradu “Komunikator godine” Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Nagrada je od strane žirija bila obrazložena time što u HGSS-u “koriste učinkovite kanale da bi prenijeli važne poruke, a to rade stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno”.



Od ove subote do petka, 25. rujna, svi zainteresirani moći će posjetiti izložbu u Uraniji – prostoru kreacije, na adresi Trg Eugena Kvaternika 3/3, Zagreb, od 11 do 20 sati te se prisjetiti luckastih objava HGSS-a poput: “Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru”.

Naziv izložbe 'Trending #HGSS70' proizlazi iz uobičajenog Twitter žargona Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i 'hešteg' kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja, pod kojim i građani mogu čestitati ovu veliku obljetnicu spašavateljicama i spašavateljima ili se, uz sliku, prisjetiti nekih vlastitih dogodovština koje uključuju HGSS.

image
Ivo Ravlic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:01