ŠOKANTNA SNIMKA

Instamama slučajno objavila pogrešan video, zgroženi pratitelji joj zaprijetili smrću: ‘Izbrisala sam sve‘

Jordan Cheyenne
 Twitter
Otada je izbrisala i Instagram i YouTube kanal, kao i svoju web stranicu na kojoj je savjetovala kako prikupiti što više pratitelja

Popularna instamama i blogerica Jordan Cheyenne deaktivirala je svoj YouTube kanal nakon što je primila enormni broj kritika i prijetnji jer je natjerala svog sina da odglumi plač ispred kamere.

Influencerica iz Kalifornije čiji je kanal pratilo više od pola milijuna pretplatnika, vlogala je o roditeljstvu, lifestyleu i fitnessu, a prikazuje koliko lažan internetski svijet može zaista biti.

Nedavno je objavila snimku koja prikazuje kako svom devetogodišnjem sinu u videu pod nazivom 'Srce nam je slomljeno' objašnjava kako da pozira u kameru i plače zbog preminulog štenca.

'Ponašaj se kao da plačeš', govori mu, no on joj odgovara: 'Mama, ali ja stvarno plačem!'

'Ne, ne, ovako. Za video. Stavi ruku ovako, sad me pogledaj, pa pogledaj kameru', objašnjava svom uplakanom djetetu.

Cheyenne je slučajno objavila pogrešnu snimku na svom kanalu i brzo ju je izbrisala, no očito ne dovoljno brzo. Snimka je isti tren podijeljena među zgroženim korisnicima društvenih mreža.

Influencerica se istog dana ispričala svima i kazala kako je razočarana u samu sebe, međutim kritike, pa čak i prijetnje smrću nisu je zaobišle.

Otada je izbrisala i Instagram i YouTube kanal, kao i svoju web stranicu na kojoj je savjetovala kako prikupiti što više pratitelja i rasti na društvenim mrežama.

- Ugasila sam sve, otkazala sva snimanja i suradnje. Posvetit ću se svom sinu, to je najbitnije od svega. Užasnuta sam svojim postupkom i znam da nema opravdanja. Grozna sam na toliko nivoa. Volim svoje dijete više nego išta i zauvijek ću žaliti zbog ovog postupka - kazala je za Insider.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2022 18:40