SHANE MISSLER

ISPOVIJEST 20-GODIŠNJAKA KOJI JE NA LUTRIJI OSVOJIO 450 MILIJUNA DOLARA Planiram pomoći obitelji, ali i potrošiti dio dobitka za dobrobit čovječanstva

Shane Missler
 Facebook / Shane Missler
 

Prošlog tjedna na američkoj lutriji Mega Millions izvučen je jackpot od 450 milijuna dolara, četvrti najveći u povijesti te igre na sreću.

Sretni dobitnik je 20-godišnji mladić iz Floride Shane Missler, koji je odlučio da će radije uzeti jednokratnu isplatu od 282 milijuna dolara nego da primi puni iznos u više isplata kroz duži period vremena, piše BBC.

Kad su njegovi brojevi zaista izvučeni Missler je na Facebooku napisao kratki status s porukom "O. Moj. Bože". Svoj dobitni listić pokazao je javnosti u petak, u podružnici Mega Millions lutrije u gradu Tallahasseeju, a pratili su ga njegov odvjetnik i otac.

Missler je rekao da je na večer izvlačenja imao osjećaj da će dobiti na Mega Millions lutriji, a s dobivenim novcem planira se prvo "malo zabaviti". No, to neće biti jedina svrha u koju planira utrošiti povijesni dobitak.

- Ja imam samo 20 godina, ali s ovim dobitkom planiram ostvariti niz svojih interesa, pomoći obitelji, ali i učiniti stvari na dobrobit čovječanstva. Također planiram i započeti put prema financijskom uspjehu tako da mogu ostaviti i neko naslijeđe za budućnost - rekao je sretni dobitnik za Tampa Bay Times.

- U ovo kratko vrijeme koliko živim, naučio sam da treba biti pozitivan i ostati vjeran samom sebi kako biste bili nagrađeni. Veselim se budućnosti! - dodao je Missler.

Njegov odvjetnik je pak dodao da je Missler napustio svoj posao u kompaniji koja je provodila prethodne provjere zaposlenika.

Napomenimo još da je Missler dobitni listić kupio u gradu u kojem živi, Porth Richeyu, 64 kilometra sjeverno od Tampe. Odabrao je opciju "brzog odabira" kojom su mu nasumično odabrani dobitni brojevi - 28, 30, 39, 59, 70 i "Mega Ball" broj - 10.

Facebook / Shane Missler
Shane Missler

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:57