ZABRANJENA LJUBAV

Ispovijest mlade Ukrajinke o kojoj bruji cijeli svijet: ‘Žao mi je, ali sama je kriva što je ostala bez muža!‘

Sofija Karkadim

 Instagram/
Sofija je doletjela u Manchester 4. svibnja nakon što je tjednima čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo

Izbjeglica iz Ukrajine koja se upustila u romansu sa svojim britanskim 'udomiteljem' dok je boravila u stanu s njegovom obitelji, opovrgnula je da je 'uništavačica obitelji'' i optužbe nazvala 'sra***'.

Naime, Sofija Karkadim (22) pobjegla je iz Lavova, a Tony Garnett (29), supruga Lorna (28) i njihovo dvoje djece, djevojčice u dobi od tri i šest godina, primili su je u svoj dom u Bradfordu početkom svibnja.

No Garnett se ubrzo zaljubio u svoju novu gošću i nakon deset dana ostavio je svoju ženu, preselivši se s Ukrajinkom u dom svojih roditelja.

Kazao je kako želi s njom provesti ostatak života, a Sofija inzistira da nije kriva za raspad braka.

'Nikad mi to nije palo na pamet. Svidjela mi se obitelj. Provela sam puno vremena s Lornom i pokušala sam joj pomoći. Ali bila je dvolična. Njezine stalne sumnje, napetost, to je samo zbližilo mene i Tonyja. Ona je stvorila ovu situaciju tako što je neprestano sugerirala da se nešto događa, a nije. Dakle, za ovo je ona kriva.'

Ostavljena Lorna podijelila je svoj bijes nakon što je pustila Ukrajinku u svoj dom i kazala kako joj je srce slomljeno.

Govoreći za britanski The Sun, rekla je kako vjeruje da je Ukrajinka 'od početka bacila oko na Anthonyja, odlučila da ga želi i uzela ga'.

'Nije ju briga što je sve razorila. Sve što sam dosad znala okrenulo se naglavačke u roku od dva tjedna.'

'Odlučila sam da je ispravna stvar da nekome dam krov nad glavom i pomognem u očajnoj situaciji i evo kako mi se odužila.'

Tony je pak kazao da je Sofija bila prva koja mu se javila na Facebook stranici na kojoj je ponudio smještaj za izbjeglice u okviru Vladinog plana.

Karkadim, inače menadžerica u IT tvrtki, doletjela je u Manchester 4. svibnja nakon što je tjednima čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo.

image

Sofija Karkadim

Instagram/

Garnett je ispričao da su on i njegova gošća brzo uspostavili vezu te da se svidjela i njegovim djevojčicama, dok se Lorni, s kojom je zajedno 10 godina, nije svidjela.

S obzirom na to da Garnett zna Slovački, s Ukrajinkom se mogao lako sporazumjeti jer su jezici srodni, no njegova supruga nije razumjela o čemu bi razgovarali.

'Brilijantno smo se slagali, ali u to vrijeme ništa više od toga - iako vidim zašto je Lorna počela osjećati ljubomoru i ljutiti se na nju', priznao je Garnett.

Kako su dani prolazili, Sofija je krenula s Garnettom u teretanu te su se i fizički zbližili.

'Kod kuće sam shvatio da pronalazimo isprike da dodirujemo jedno drugo, flertovali smo, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi', rekao je.

Kako se par sve više zbližavao, njegova supruga je postala 'vrlo ljubomorna'. Atmosfera je postajala jako loša i Sofija mi je rekla da ne zna može li nastaviti živjeti s nama pod ovim okolnostima', dodao je.

Stvari su došle do vrhunca kada se Sofija rasplakala nakon eksplozivne svađe s Lornom nakon čega je rekla da više ne može živjeti u istoj kući.

Garnettu je, kaže, tada nešto 'škljocnulo' te je rekao svojoj supruzi: 'Ako ona ide, idem i ja'.

Spakirali su kofere i preselili se kod njegovih roditelja, iako kažu da su u potrazi za novim domom.

Nakon što je njihova 10-godišnja veza završila u roku od samo 10 dana, Tony kaže da se osjeća loše i da Lorna nije kriva.

'Žao mi je zbog onoga što Lorna prolazi, to nije bila njezina greška. Nikad to nismo namjeravali učiniti, nije bilo planirano i nismo htjeli nikoga povrijediti', zaključio je zaljubljeni Garnett.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2023 23:27