MODNI OPTIMIZAM

Ivan Alduk: ‘Svima je već dosta kompromisa. Najveća krinolina za najmanje vjenčanje? Može!‘

Alduk vjenčanice, kolekcija proljeće/ljeto 2021.
 Ivan Pavliš
Mladenke si, govori dizajner, trebaju dozvoliti sve što žele i sanjaju barem na taj jedan, čarobni dan

Miljenik dama s crvenog tepiha, trensetterica, ali i mladenki - Ivan Alduk dizajnirao je svoju već šesnaestu kolekciju vjenčanica, koja je ujedno i najveća jer je dizajner osmislio 24 nova modela.

Ovu novu kolekciju i modnu kampanju prati duh optimizma i kreativnosti koji je dobrodošao u ovim, kako i sam Alduk kaže, ludim vremenima.

image
Ivan Pavliš

Dizajner čvrsto prati kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače je već tradicionalno predodređen za njegovu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina.

image
Ivan Pavliš

- Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu 'nenužnosti'. Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je već izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idealne vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju - naglasio je Alduk govoreći o bridal kreacijama za proljeće/ljeto i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja na kontakte brenda jer je izuzetno bitno ostaviti vremenske razmake između proba zbog epidemioloških razloga.

image
Modni dizajner Ivan Alduk
Neja Markicevic/Cropix

Suprotno svim preporukama oko jednostavnijih modela, manjih vjenčanja i kompromisa u ovom pogledu, Alduk ističe da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan mladenke trebaju dozvoliti ono što žele i sanjaju, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje.

image
Ivan Pavliš

Jednom se živi, objašnjava, a i više-manje jednom se i udaje stoga, govori dizajner, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, jest upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

image
Ivan Pavliš

- Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica će vam najbolje prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču. Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo - dodao je Alduk.

image
Ivan Pavliš
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:26