ŽIVOT JE NEPREDVIDIV

IZA OVE FOTOGRAFIJE SKRIVA SE JAKO TUŽNA PRIČA Prerano je rodila trojke, no bebe su se izborile za život, a onda ih je zadesila neočekivana tragedija

 Facebook

Engleskinja Rachel Park u 39. godini života prvi je put postala mama rodivši trojke, no nažalost nakon prvog Božića sa svojim kćerima i suprugom iznenada je preminula, piše britanski Sun.

Prije samo nekoliko dana Rachel Park i njezin suprug Steven slavili su Božić sa svojim kćerima, trojkama Poppie, Mollie i Evelyn, koje su u travnju rođene prerano, u 26. tjednu trudnoće. Roditelji su bili silno zabrinuti čekajući oporavak kćeri u bolnici, no bebe su se izborile za život, oporavile, dobile na kilaži i nastavile rasti u svom domu u Whitehavenu.

Međutim, Rachel je iznenada jučer preminula, a policija je rekla da nemaju razloga sumnjati da se ne radi o prirodnoj smrti.

Rachel i Steven u braku su sedam godina i do ove trudnoće su tri puta pokušavali umjetnom oplodnjom postati roditelji. Tek je četvrti put bio uspješan.

Kad su se rodile, bebe su liječnici opisali kao ‘kutije šećera’, toliko su bile malene, a roditelje su upozorili da se pripreme na najgore. Prve dane života provele su u inkubatorima jer im pluća još nisu bila do kraja razvijena. ‘Rekli su nam da se pripremimo na najgore. Bebe su imala težak početak, ali mi optimistično čekamo Božić, igračke su po cijeloj kući’, rekli su sretni roditelji u travnju.

Curice su od početka pokazivale koliko su različite - Poppie se voli maziti, Mollie uglavnom spava, a Evelyn je mala pričalica.

Britanske organizacije za pomoć roditeljima počele su već prikupljati novac kako bi pomogle tati Stevenu koji je ostao sam s tri bebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:26