DJEČJA MODA

Izabel Kovačić predstavila novu kolekciju: ‘Na sinu i nećaku isprobavam sve naše nove kreacije‘

Lunilou, nova dječja kolekcija
 Lunilou
‘Nema mi ništa ljepše nego vidjeti djecu kako slobodno trče i osjećaju se ugodno u onome što nose‘, kaže Izabel

- Nema mi ništa ljepše nego vidjeti djecu kako slobodno trče i osjećaju se ugodno u onome što nose - rekla nam je Izabel Kovačić, 28-godišnja je poduzetnica i supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića te novopečena majka petomjesečnog dječačića Ivana koja iz prve ruke zna koliko je važno u kakvom okolišu odrastaju naši mališani.

- Mi u Lunilou želimo da se djeca tako osjećaju svaki dan noseći samo najmekše materijale kao, primjerice, naše frotirne kratke hlačice koje su nevjerojatno slatke, apsolutno najmekše i izrađene od 100 posto organskog pamuka. Malene nogice i glavice isto tako nismo zapostavili pa smo za njih dizajnirali čarape koje će nogice čuvati od prekomjernog znojenja dok će šilterice štiti od sunca - rekla nam je Izabel Kovačić i dodala kako sestrin i njen mališan već isprobavaju sve Lunilou proizvode.

Naime, Izabelina starija sestra Ivana Čirjak, koja s obitelji živi u Švicarskoj, rodila je svoje treće dijete, sinčića Roka, samo dva mjeseca nakon Izabel.

image
Lunilou

- Nismo planirale biti trudne istovremeno, iako nas svi to pitaju, ali drago mi je da zajedno prolazimo i kroz trudnoću kao i kroz sve dosad – rekla nam je ranije Izabel.

image
Lunilou

Ona sa sestrom Ivanom od 2015. gradi obiteljski brend, a u istom tonu nastavljaju i ove godine, online i u showroomu koji se nalazi u samom centru Zagreba, na adresi Ilica 26.

image
Lunilou

Lunilou je ovu sezonu započeo novim bojama i modelima za najmlađe.

image
Lunilou

Ova mala tvornica predivnih eco friendly proizvoda predstavila je kolekciju koja je kao stvorena za sunčane i razigrane dane. Lunilou i u ovoj kolekciji primjenjuje minimalistički dizajn, kvalitetne materijale i misiju brige o okolišu.

image
Lunilou

- Djeca su nam uvijek najbitnija, a ujedno i najosjetljivija na okoliš koji ih okružuje. Upravo iz tog razloga Lunilou proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje kvalitete, čistoće i dizajna. Najfiniji materijali (certifikat GOTS) – 100 posto organski pamuk, standard su proizvodnje našeg vrijednog tima. Uz to, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su svi proizvodi prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje - objasnila je Ivana Čirjak, Izabelina sestra i suvlasnica brenda Lunilou.

image
Lunilou

Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što stvaraju sestre Ivana i Izabel, začetnice ovog brenda koji već petu godinu zaredom uspješno objedinjuje udobnost i stilsku prepoznatljivost.

image
Lunilou

Proljetna kolekcija sastoji se od jednostavnih i praktičnih komada koji će olakšati život djeci i roditeljima, a zbog kvalitete materijala moći će se generacijama nasljeđivati.

image
Lunilou

- Puno mi je pomoglo to što mnogo toga za bebu već imamo zahvaljujući malim nećakinjama. To je i cilj našeg brenda, nasljeđivanje odjeće iz generacije u generaciju, a to sestra i ja sada primjenjujemo na našoj djeci, baš kao što je naša majka na nama – rekla nam je Izabel ranije.

image
Lunilou

Za svestrani stil koji se mijenja iz sata u sat Lunilou je dizajnirao kratke tajice i majice izrađene od udobnih 100 posto organskih pamučnih tkaninama s mekim i rastezljivim vlaknima koje su stvorene za svakodnevne avanture.

image
Lunilou

Majice su lagane i prozračne, a tajice zbog svojih fleksibilnih vlakana omogućuju neometano podešavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:00