TRAGIČNA SMRT

IZLETNICA KOJA SE PROSLAVILA PLANINARENJEM U BIKINIJU PRONAĐENA MRTVA Pala je u klanac, nije se mogla pomaknuti i smrznula se

 Facebook
 

Tajvanka poznata po planinarenju samo u bikiniju pronađena je mrtva u jednom nacionalnom parku na Tajvanu. Mladu ženu, koja je postala popularna na društvenim mrežama promovirajući ljubav prema prirodi uglavnom u oskudnoj odjeći, pronašli su smrznutu.

Gigi Wu (36), koja se prozvala ‘izletnicom u bikiniju’, redovno je na društvenim mrežama objavljivala fotografije i priče o svojim pothvatima, odnosno usponima. Na posljednji, kobni, u Nacionalni park Yushan, krenula je sama, piše Daily Mail.

Više od tjedan dana nakon što je krenula, preko satelitskog je telefona nazvala prijatelja i rekla da je pala u duboki klanac. Odmah su alarmirane službe za spašavanje, uključeni su i helikopteri, no zbog loših vremenskih prilika nisu uspjeli uzletjeti. Wu je pronađena smrznuta, 28 sati kasnije.

U poruci, koja je procurila u medije, Wu je napisala da je pala u provaliju duboku gotovo 20 metara, propavši u uski klanac dok je pokušavala doseći najviši vrh Tajvana. Zapela je u dnu, a zbog ozljeda nije se mogla pomaknuti. Ondje su i pronašli njezino tijelo. Temperature tokom noći padaju do 2°C i niže.

Gigi Wu je bila poznata po planinarenju u bikiniju. Zahvaljujući tome stekla je velik broj pratitelja na društvenim mrežama.

Uoči Božića je na Instagramu objavila fotografiju izranjavanih nogu, također od jednog pada za koji je tad priznala da je sretna što je preživjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:38