NAKON HRT-a

Iznenađujući novi posao Ljiljane Sauche: ‘Postala sam praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije‘

Ljiljana Saucha
 Bruno Konjevic/Cropix
S HRT-a su na napise o smjeni Sauche uzvratili kratkim odgovorom kako je riječ je o uobičajenoj promjeni voditelja na malim ekranima

Kada je dugogodišnja voditeljica na TV-u Ljiljana Saucha prije tri mjeseca na Facebooku objavila da više neće voditi 'Vijesti iz kulture' digla se poprilična prašina zbog objašnjenja koje je dobila od nadređenih.

- Kada sam u četvrtak 17. rujna odradila Vijesti iz kulture, nisam znala da će mi to biti zadnje ovakvo pojavljivanje na ekranu u 37 godina dugoj HTV karijeri. U petak sam saznala da ViK više ne vodim jer žele mlade ljude na ekranu! Sve je to 'novo normalno' jer imam do mirovine još 14 mjeseci. Vama svima koji ste pratili emisiju - hvala! - napisala je na svom Facebook profilu Saucha.

S HRT-a su na napise o smjeni Sauche uzvratili kratkim odgovorom kako je riječ je o uobičajenoj promjeni voditelja na malim ekranima, kakva postoji na svim ostalim televizijama, pa tako i na HRT-u.

Na društvenim mrežama razvila se rasrava je li na djelu dobna i spolna diskriminacija, a podršku je dobila od mnogih osoba iz javnog života.

Sama Ljiljana je kasnije na Facebooku dala do znanja da ju vijest o smjeni nije previše pogodila.

- Neće svijet stati što nisam na ekranu, pojasnila je.

Na njezino mjesto je stigla mlada kolegica Antonija Ćosić, a Ljiljana Saucha će provesti još godinu dana u redakciji kulture, ali - iza kamere. Tportal doznaje čime se danas bavi popularna voditeljica.

Otvorila je web stranicu ljiljanasausha.com na kojoj otkriva da ju je traganje za duhovnim vrednotama doveo do Radionice s anđelima te da je postala praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije.

- Tragajući za smislom postojanja put me doveo na Radionice s anđelima spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u nedjelju 10.rujna 2006. Svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas anđele još uvijek ne vidim, ali ih čujem i svakodnevno molim za zaštitu. Anđeli su ti koji su me doveli i do Rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla, napisala je između ostalog Ljiljana Saucha.

Bivša voditeljia poziva sve koji imaju bilo kakva iskustva s izvantjelesnim doživljajima, susretima i razgovorima s anđelima, duhovnim vodičima, izvantjelesnim iskustvima i drugim porukama s "one strane" da ih napišu, a ona će ih, uz njihovo dopuštenje, i objaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:01