STARIJE SU OD NJE

‘Ja imam 26 godina, a udana sam za susjeda koji ima 59! Znate li kako me zovu njegove kćeri?‘

Roxana i Jonathan; psihologinja sa kćerima njezinog supruga

 Profimedia
Klinička psihologinja se nada da će ona i Jonathan uskoro proširiti obitelj

Roxana Eubanks (26) iz Sacramenta u Kaliforniji udana je za muškarca koji je 33 godine stariji od nje, a njegove odrasle kćeri, od kojih je mlađa desetak godina, zovu je ‘mama‘.

Klinička psihologinja supruga je upoznala na tradicionalnoj godišnjoj zabavi u zgradi u kojoj živi. Imala je samo 21 godinu. Trudila se ostaviti dobar dojam i upoznati se sa svima, a jedan susret bio je fatalan. Šarmantni Jonathan odmah ju je privukao. Tada je imao 54 godine.

Iako je odmah shvatila da bi mogli biti dobar par, kolebala se zbog velike razlike u godinama. On joj je odmah dao do znanja da ima dvije kćeri koje su 10 godina starije od nje, kao i troje unučadi.

Nisu dopustili da ih razdvoji generacijski jaz. Jako su zaljubljeni i na društvenim mrežama rado dijele privatne trenutke kako bi inspirirali druge. Psihologinja ne krije da ju njegove kćeri zovu ‘mama‘.

image

Roxana s pokćerkom

Jam Press/Profimedia
image

Jonathan i Roxana

Jam Press/Profimedia

- Ja ih u šali zovem svojom djecom, iako su starije od mene. Nije djelovao kao da je toliko stariji od mene. Sve je na njemu, čak i način na koji se odijevao, odavalo dojam mlađeg muškarca, ispričala je.

Tvrdi da je u početku njihove veze nailazila na osude u javnosti i susjedstvu. Smatrali su da je s njim zbog novca.

- Jako me to smetalo. Najteže mi je bilo što su se moji roditelji protivili našoj vezi. Nisu čak htjeli doći na vjenčanje, ispričala je.

Nakon dva tjedna dopisivanja i razgovora, shvatili su da su oboje zaljubljeni do ušiju. Dok su njezini roditelji s negodovanjem pratili razvoj situacije, njegove kćeri su Roxanu prihvatile raširenih ruku.

Dvije godine kasnije, u srpnju 2021. godine, zaprosio ju je i vjenčali su se nekoliko dana kasnije na intimnoj ceremoniji u obližnjem matičnom uredu.

Nadaju se da će u bližoj budućnosti proširiti svoju obitelj.

- Mene ne zanima njegov novac, niti su mi važne njegove godine. Ja znam da je on moja srodna duša. Mi smo živi dolaz da su godine samo broj. Ako nekoga voliš, nemoj se susprezati. Uzbuđena sam zbog naše zajedničke budućnosti. Još uvijek smatram da je seksi, iako bi uskoro mogao u penziju, zaključuje.

image

Roxana i Jonathan

Jam Press/Profimedia
image

Roxana Eubanks s pokćerkama

Jam Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:11