ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

KAKO ŽIVI KRALJEVSKA OBITELJ Princeza otkrila kako izgleda njezin uobičajen radni dan

 Jonathan Brady - WPA Pool / Getty Images

Princeza Eugenie, kćer princa Andrewa, vojvode od Yorka, Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka, te unuka kraljice Elizabete II, iznenadila je mnoge kad je u velikom intervjuu za časopis Harper’s Bazaar između ostalog rekla da ima posao s punim radnim vremenom. 26-godišnja članica kraljevske obitelji otkrila je kako zapravo izgleda njezin radni dan.

Eugenie je pozirala za naslovnicu časopisa u 66.000 kuna vrijednoj haljini s potpisom Alberta Ferretti i nakitu Harryja Winstona i Bulgari.

Dan joj počinje rano, ustaje u 6 i 45 kako bi mogla vježbati prije odlaska u ured. No, prvo pročita sve mailove zbog čega joj majka prigovara. Od sedam do osam trči ili vježba u parku, a ako je ružno vrijeme odlazi u poznatu teretanu za žene Grace Belgravia koju plaća 37.000 kuna godišnje, a u koju dolazi i poznata manekenka i glumica Cara Delevingne.

ASCOT, ENGLAND - JUNE 16:  Princess Eugenie arrives into the parade ring as she attends the third day of Royal Ascot at Ascot Racecourse  on June 15, 2016 in Ascot, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson / Getty Images

Na povratku s vježbanja obavi šoping u obližnjem supermarketu ako treba, a zatim se sređuje za posao. Tek je nedavno počela nositi visoke pete na posao, u galeriju Hauser & Wirth, i kaže da se zbog toga osjeća odraslo. Uglavnom nosi odjeću street brendova poput Sandro, Maje, Zara i Topshop.

Zbog žurbe se najčešće šminka u autu, a za posao nosi uglavnom samo maskaru i rumenilo, piše Daily Mail.

Raditi počinje od devet, a njezini su zadaci od planiranja posebnih projekata i organizacije događaja do rada s umjetničkim djelima autora poput Mikea Kelleyja, Philipa Gustona i Lygije Pape.

HANOVER, GERMANY - JANUARY 18:  Princess Beatrice (R) and Princess Eugenie arrive to call on Minister David McAllister of Lower Saxony on January 18, 2013 in Hanover, Germany. The royal sisters are in Hanover on the second day of a two day visit to Germany. Yesterday the royals were in Berlin helping support GREAT, the British Government's initiative promoting the UK abroad.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson / Getty Images
Princeze Beatrice i Eugenie

Nakon posla je najčešće čeka obiteljska obaveza ili humanitarni događaj, a prema njezinim kraljevskim obavezama galerija ima puno razumijevanja. Jako je odana obitelji i kaže da su joj oni najvažniji na svijetu. ‘Možda zvuči otrcano, ali zbilja ne mogu bez njih. Posebno moje mame. Mislim da ne bih bila u stanju donijeti tešku odluku bez nje. I sestre. Moja majka uvijek kaže da smo mi jedine koje će uvijek točno znati što nam se događa u životu. A i moj otac, on je stijena. I ne bih mogla živjeti bez svojih pasa’, kaže Eugenie.

Ponekad izlazi na večeru, a ponekad si kuha i gleda televiziju kod kuće. Od serija najviše voli pratiti ‘Kako se izvući s ubojstvom’, ‘Živi mrtvaci’ i ‘Outlander’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:43