ŽELI INFORMACIJE

Kao bebu su ga ostavili na aerodromu: Već 30 godina traga za biološkim roditeljima

 Facebook

Stevena Hydesa, čiji je nadimak Gary Gatwick, roditelji su ostavili u ženskom zahodu na aerodromu Gatwick prije 30 godina, piše Daily Star.

Te davne 1986. godine pronašli su ga zaposlenici zračne luke, a pretpostavili su da je bio star desetak dana. Pored njega nije bila ostavljena nikakva poruka. Steven već godinama traga za svojim biološkim roditeljima, a sada im se odlučio i javno obratiti iako nema pojma tko bi oni mogli biti.

Facebook

Uz pomoć DNK testa kojem se Steven podvrgnuo saznao je da postoji mogućnost da su mu roditelji iz jedne od ovih zemalja - Irske, Škotske, Francuske ili Njemačke. Organizacija koja se bavi pronalaženjem nestalih članova obitelji Stevenu pomaže u potrazi.

Facebook

- Ubija me to što ne znam što se dogodilo i zašto su me ostavili. Zbilja bih to želio znati. Čini mi se da svi osim mene imaju obitelj - govori Steven.

Dodao je kako postoji puno stvari koje svi uzimaju zdravo za gotovo, kao što je recimo povijest bolesti, a on priču o svojoj obitelji ne zna.

Facebook

- Imam osjećaj da bih se osjećao ispunjenije kada bih znao više o svojoj obitelji. Steven ima i svoju Facebook stranicu koju je nazvao - Gary Gatwick - dijete napušteno na aerodromu koja je jedno od sredstava kojima pokušava doći do svojih bioloških roditelja.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:18