ČAROBNI NAKIT

Kristina Ivanuš zablistala kao prva Cloud&Co. ambasadorica: ‘Ona je idealno lice mog brenda‘

Kristina Ivanuš za Cloud&Co.
 Senja Vild
Cloud&Co., jedan od najpoznatijih domaćih brandova nakita, iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek predstavio je novu kolekciju

Cloud&Co., jedan od najpoznatijih domaćih brandova nakita, iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek ne miruje. U njihovoj radionici i dućanu u Preradovićevoj ulici iz dana u dan je neka akcija.

image
Cloud&Co

Prvo smo prošli tjedan uočili njihov predivan blagdanski izlog koji kombinira blagdanske aranžmane i dekoracije s Cloud&Co zaštitnim znakovima - mjesecom, zvijezdama i oblakom, a onda smo zavirivši u dućan shvatili da su omiljenu destinaciju brojnih Zagrepčanki preuredili s fotografijama nove kampanje.

image
Senja Vild

Upravo je nova kampanja pod nazivom “The bravest of the stars” s Kristinom Ivanuš te nova limitirana kolekcija najveća i najvažnija novost koje cure iz Cloud&Co-a imaju za nas.

image
Senja Vild

Prelijepa Kristina, dijete je iz SOS sela koja je osvojila prestižnu globalnu nagradu Hermann Gmeiner za uzor i najuspješnije dijete SOS sela.

image
Senja Vild

Njena priča ujedno je teška, ali i čudesna te definitivno izuzetno inspirativna, pogotovo u ovoj teškoj godini kada ne znamo što nas je sve skupa snašlo.

image
Franjo Matkovic

Kristina je između ostalog kao mala oboljela od teške neurološke bolesti, zatim se unatoč bolesti još kao mala počela bavit ronjenjem, danas pomaže u čišćenju podmorja i bavi se podvodnim modelingom, a san joj je bit i model na suhom, što i ovom kampanjom ostvaruje.

image
Kristina Ivanuš i Katarina Radnić Zmazek
Senja Vild

- Otkrila sam je kad me tata nazvao da je u emisiji “U svom filmu” jedna djevojka koja je odrasla kao dijete bez roditeljske skrbi ispričala svoju životnu priču o životu u SOS selu, svojoj bolesti, ronjenju kojim se bavi te mi je predložio da snimim s njom kampanju za Cloud&co. pod vodom.

image
Cloud&Co
image
Cloud&Co

Iako je snimanje pod vodom sad bilo malo teže izvedivo, smatrala sam da je ona idealno lice koje inspirira i koje će potaknuti ljude na preispitivanje pravih vrijednosti, na pozitivno razmišljanje i na okretanje ispravnim prioritetima u životu, a koje u ovoj 2020. ima najljepšu priču, pa čak je uspjela izbjeći i potres - rekla nam je Katarina Radnić Zmazek i otkrila kako su ponosni što je prelijepa Kristina prva Cloud&Co ambasadorica i da su se na to odlučili jer osim što je divna i inspirativna pozitivna mlada žena, simbolizira snagu i nadu.

image
Cloud&Co
image
Cloud&Co

Ova nova “special edition“ kolekcija sastoji se od naušnica, narukvica i naušnica sa standardnim Cloud&Co oblicima, oblacima i zvjezdicama, u nekim novim bojama i novim kombinacijama.

image
Cloud&Co
image
Cloud&Co

Kolekcija je izrađena od poludragog kamenja i pozlaćenog srebra. Osim ove limitirane kolekcije, u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj naći ćete i novu zimsku kolekciju, a uskoro stiže i blagdanska kolekcija.

image
Cloud&Co
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:40