JAVNOST ZGROŽENA

‘Ljubomorni dečko zalio me kiselinom i doživotno unakazio. Čim je izašao iz zatvora, vjenčali smo se‘

Berfin Ozek

 Screenshot/ Youtube
Ozek je podnijela prijavu protiv Celtika te je on uhićen, no počeo ju je obasipati ljubavni porukama, što je rezultiralo njenim povlačenjem prijave

Turkinja Berfin Ozek (20) udala se za muškarca koji joj je na lice bacio kiselinu te time osudio na doživotne teške ozlijede i narušeni vid, prenosi New York Post.

Ozek se za Casima Ozana Celtika (23) vjenčala ovoga mjeseca, dvije godine nakon što joj je uslijed svađe bacio kemikaliju u lice, zbog čega je Berfin potpuno oslijepila na jedno oko, a na drugo vidi tek 30 posto.

U trenutku stravičnog napada Celtik i Ozek nisu bili u vezi, a prije samog incidenta napadač je nesretnoj djevojci jasno poručio: " Ako te ja ne mogu imati, neće te imati nitko".

Ozek je nakon napada podnijela prijavu protiv Celtika te je on uhićen, no ubrzo ju je počeo obasipati ljubavni porukama i moliti za oprost, što je rezultiralo povlačenjem prijave.

- Puno smo se dopisivali. Predala sam mu se. Jako ga volim i on voli mene - rekla je Ozek.

Ipak, njezin napadač je na kraju osuđen na 13 godina zatvora, ali je nakon promjene zakona tijekom pandemije pušten na uvjetnu slobodu, što je izazvalo osudu javnosti.

Međutim, još veće negodovanje izazvala vijest da je Celtik zaprosio Ozek te da je ona rekla 'da'. Celtikov je otac bio šokiran te je odbio prisustvovati ceremoniji koja je održana ovoga mjeseca.

Naravno, njihovo je vjenčanje još više povrijedilo njenog oca, koji uopće nije imao pojma što se događa dok iz medija nije saznao.

- Borio sam se za nju godinama, a sada je sve to postalo uzaludno - rekao je.

Ozek i Celtik još nisu reagirali na kritike javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:28