BIZARNA PRIČA

Mario nakon roštiljanja pogledao u palac i ostao u čudu: ‘Pa pogledajte ovo, to je nekakav znak‘

 Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia
Njegovi pratitelji na Facebooku misle da je to čista slučajnost

Mario Popescu (25), mladi mađioničar i zabavljač iz Rumunjske ostao je u totalnom šoku kada je nakon roštiljanja na svom palcu ugledao Isusovo lice.

Kaže da se oblik stvorio od pepela na njegovoj ruci. Rekao je da je vidio Isusove oči, nos, kosu i bradu tako jasno kao da je netko nacrtao portret na papiru. Fotografiju palca objavio je na svom Facebooku.

- Jedna od rukavica bila je poderana na palcu i slučajno sam dotaknuo vrući roštilj pun drvenog ugljena. Kada sam skinuo rukavicu, ostao sam u čudu.

image
Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Mario, koji je prošao kroz nekoliko teških mjeseci, ovo je iskustvo doživio kao "znak s neba". Njegova je majka bila ozbiljno bolesna, a on je prošao kroz težak prekid.

- Osjetio sam u tom trenutku da je Bog sa mnom i da se to što se dogodilo s razlogom. Osjetio sam da je to što sam radio bilo dobro i da trebam nastaviti biti takav kakav jesam, činiti dobre stvari i ne očekivati ​​ništa zauzvrat, rekao je.

Rekao je da se od tada se osjeća puno smirenije i da mu je karijera u usponu.

No njegovi pratitelji na Facebooku nisu baš toliko uvjereni da je ovo nekakva poruka s neba. - To je čista slučajnost, napisao mu je netko u komentarima. Druga osoba mu je dodala i da je ona "na nečijem palcu vidjela Mona Lisu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:23