VELIKA NEVOLJA

MENADŽER OSTAO BEZ LJUBAVNOG PROJEKTA ŽIVOTA Za istu noć dogovorio spojeve sa šest djevojaka, ali nije ni slutio da bi se one mogle susresti...

 Alexandra Woody‏ / Twitter
 

Kad je Lisette Pylant iz Washingtona pristala naći se s nepoznatim muškarcem, što joj je dogovorila prijateljica na njezin rođendan, nije ni slutila što će doživjeti. Već kad se tip pojavio u baru, Lisette je dobila na mobitel poruku od prijatelja sa šanka koji je procijenio "udvarača" i savjetovao Lisette da odustane.

Ipak, ona je odlučila ostati, ali nakon 45 minuta u baru se pojavila druga djevojka koja je također došla na dogovoreni spoj s istim muškarcem.

Da se izvuče iz nezgodne situacije, "udvarač" se pretvarao da su samo prijatelji, a Lisette je odlučila pričekati da se on na trenutak udalji kako bi novopridošloj djevojci Katie mogla otkriti što se događa, kako je zabilježila na Twitteru. Dogovorile su se da će mu kazati što ga ide, ali tada se u baru pojavila i treća djevojka, Riley, s kojom se "serijski udvarač" također dogovorio za spoj.

Tri djevojke su se brzo sprijateljile i zajedno otišle na piće i večeru u drugi bar, dok su nesuđenog dečka, kojeg nazivaju JT, ostavile da plati račun.

No, to nije kraj priče! U novom tweetu Lisette je napisala da joj je šanker poslao poruku da se JT našao s još jednom djevojkom! Lisette je tada poslala prijateljicu da dovede i tu djevojku da im se pridruži.

"Kradem mu cure i pretvaram ih u svoje prijateljice", zabilježila je u jednom od niza svojih tweetova te večeri Lisette Pylant.

"Serijski udvarač" je navodno 'projektni menadžer' pa sa svojim vremenom "upravlja učinkovito", kako je rekao. Te večeri zadao si je ipak malo previše zadataka, jer je iste večeri dogovorio susret s čak ŠEST djevojaka! Dok je JT sjedio u baru i razgovarao s četvrtom djevojkom, petu su presreli Lisettini prijatelji i kazali joj da ne gubi vrijeme pa im se pridružila.

Cijelu večer Lisette je o razvoju događaja izvještavala putem Twittera i postala veliki hit koji se munjevito proširio društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:51