TUŽNA VIJEST

MISICA U 33. GODINI IZGUBILA BITKU S OPAKOM BOLEŠĆU Njena lavovska bitka s osmjehom na licu nadahnjivala je ljude. Vijest je prenio njezin brat

 Facebook
 

Tužna vijest stiže iz Srbije. U 33. godini života nakon duge i teške borbe s rakom preminula je Dijana Milojković, Miss Europe 2014.

Statusom na Instagramu uz njenu fotografiju "Počivaj u miru, sestro", gašenju života omiljene misice potvrdio je njen brat Miloš Milojković.

Podsjetimo, Dijana Milojković vodila je bitku za zdravlje kada joj je u dobi od 26 godina dijagnosticiran karcinom koji je kasnije i metastazirao. Nije se dala dok kraja.

U liječenju je bilo uspona i padova, no Dijana je uvijek gledala ljepšu stranu života, a na svom Instagram profilu je jasno pokazivala koliko se raduje svakom idućem danu.

No, sudbina je htjela da nakon dvije godine lavovske borbe protiv karcinoma s optimizmom na licu, Dijana posustane, kada se doista više nije mogla hvatati u koštac sa zloćudnom bolesti.

Sada se prijatelji u nevjerici opraštaju od srpske heroine koja se nikad nije predavala i koja je s osmjehom prkosila nedaćama koje su je snašle u njenom mladom životu.

Nitko nije vjerovao da će bolest pobijediti njenu želju za životom,no njen osmjeh se polako gasio u posljednjih mjesec dana…

Njezini prijatelji i ljudi koje nije poznavala, a koje je nadahnjivala u borbi za život s porukom da svaki novi dan provedu u optimizmu s osmjehom, opraštaju se od “lavice” na društvenim mrežama - “Sad si na nekom ljepšem mjestu. Gdje te neće ništa boljeti. Anđeo među anđelima. Počivaj u miru. Iskrena sućut obitelji!”

Emotivnim statusom od Dijane se oprostila i pjevačica Rada Manojlović - "Nema više šta ni da se kaže... Ova vijest je toliko nevjerovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u nevjerici... Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savjet, za svaki osmjeh, za svaku lijepu riječ, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri i meni pružila iskreno prijateljstvo, željela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život...Počivaj u miru, najljepša Dijana", napisala je pjevačica.

View this post on Instagram

Nema vise sta ni da se kaze... Ova vest je toliko neverovatna i tragicna da kida srce i mozak, ostavlja u neverici... Tesko je cak i da se napise, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Cast mi je sto sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu rec, a od tebe se samo tako nesto i moglo cutiHvala ti sto si mojoj sestri @_marija_manojlovic_ i meni pruzila iskreno prijateljstvo, zelela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo zivot Hvala ti sto sam bila u tvojoj blizini, videla uzivo tvoju nestvarnu lepotu, oci, osmeh, uzivala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strasnu muku i borbu koju si u sebi prozivljavala Zauvek cu ti se diviti i misliti o tebi, ti si nas istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija... Pocivaj u miru, najlepsa Dijana Porodici najdublje saucesce@dijanaslife #dijanaslife #dijanamilojkovic

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

S potresnim statusom i videom od Dijane se oprostio i njezin bivši dečko Stefan Karić – "Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolirala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!"

"Hvala ti na svim danima provedenim s tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvijek tvoj Stefan", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:04