‘NADAM SE DA ČITAŠ...‘

Mladić iz Beograda ostavio dirljivu poruku na plaži, sada čitava Pula traži jednu Saru

Poruka za Saru iz Pule

 Regional Express
Njegove riječi i fotografiju poruke objavio je istarski portal Regional Express, a vijest se brzo proširila

Čitava Pula traži jednu Saru, koja je osvojila srce mladića iz Srbije, na stijenama plaže Zelenika u pulskom kvartu Stoja. U ovoj priči pomalo nalik na bajku, Djordje iz Beograda upoznaje Saru na pulskoj plaži i ona mu se neodoljivo svidi.

E sad, Djordje mora natrag u Beograd, ali nije Saru pitao broj i tu pada odluka da joj u petak ostavi rukom pisanu poruku, kamenčićima pričvršćenu za stijene Zelenike, vjerojatno baš na mjestu gdje su se prethodnih dana družili.

Njegove riječi i fotografiju poruke objavio je Regional Express, a vijest se brzo proširila, komentari podrške su se počeli nizati, a potraga za Sarom sve se više zahuktava.

"Ćao, Sara. Nadam se da čitaš ovo.:) Haha Baš mi je bilo lijepo druženje sa tobom ovdje na stijenama i bilo bi mi krivo da izgubimo kontakt. Danas putujem nazad za Bg... Bit ću jako sretan ako ovo pismo završi u tvojim rukama (nadam se da nećeš sutra preskočiti kupanje). Ovo mi je broj...", napisao je zaljubljeni Djordje, ni ne sluteći koliko će pomoćnika u svojoj potrazi za Sarom dobiti i koliko će daleko njegova poruka odjeknuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:38