BOLOVALA OD RAKA

Nadarević je prije osam godina izgubio suprugu, umrla mu je na rukama: Bila je ljubav mog života

Mustafa Nadarević
 Zeljko Puhovski/Cropix
Mustafa Nadarević je supruzi bio velika podrška i do posljednjeg je trena bio uz nju

Nakon vijesti o smrti poznatog glumca Mustafe Nadarevića, Blic piše o tragediji koja je obilježila njegov život. Naime, Nadareviću je 2012. godine umrla supruga Slavica Radović, slovenska scenografkinja i kostimografkinja, koja je bolovala od raka dojke i više od 10 godina se borila s tom bolešću.

Mustafa Nadarević je supruzi bio velika podrška i do posljednjeg je trena bio uz nju. Umrla mu je na rukama.

Par se upoznao kada je Nadarević iza sebe već imao dva braka i troje djece: kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu.

Iako je glumac rijetko kad govorio o privatnom životu, u tim je prilikama isticao da ga je supruga Slavica oplemenila. Govorio je da je ona ljubav njegova života, a ona je njega zvala Mujo.

Vjenčali su se nakon duge veze, kada im je rečeno da je Slavici dijagnosticirana metastaza na jetri. Ona je umrla u svom stanu u Ljubljani u 48. godini samo dva mjeseca nakon vjenčanja.

- Sa svakom ženom s kojom sam bio duže, a bio sam s njih tri, obogatio sam se. Mislim da četiri oka vide više nego dva. Ta dva mala sitna nedokučiva mozga bolje misle od jednoga, a svaki čovjek ima svoje kvalitete, osobni mir, nemir, znanje, neznanje pa se partneri nadograđuju. Razboriti ljudi iz svake veze izlaze bogatiji. Nisam previše bogat, ima bogatijih kada je riječ o vezama. To zadiranje u intimu, tko je dotična osoba, kako se zove, čime se bavi, o tome ne želim, rekao je Nadarević jednom prilikom za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 14:37