23 GODINE RAZLIKE

Nema šanse da pogodite tko je mama, a tko kći: ‘Jako smo povezane, idemo zajedno i na spojeve‘

 Joleen Diaz/Instagram
Joleen ima više od 565.000 pratitelja na Instagramu, a svoj mladenački sjaj pridaje zdravom načinu života

Joleen Diaz (44) iz Kalifornije zgodna je mama koja izgleda identično kao njezina 21-godišnja kći, a svojom pojavom očarava redom puno mlađe muškarce. Za Daily Mail otkrila je sve o svom romantičnom životu - uključujući i to da ide na dvostruke spojeve sa svojom mezimicom Meilani, kao i da stalno mora brisati profile na mrežama za upoznavanje jer ga korisnici prijavljuju misleći da je lažan.

Diaz je učiteljica koja od svoje desete godine živi u Kaliforniji, a inače je podrijetlom iz Guama te se prije 14 godina rastala od Meilaninog oca.

Na Instagramu ima više od 565.000 pratitelja (@joleendiaz), a svoj mladenački sjaj pridaje zdravom načinu života, te joj zato ne nedostaje muških udvarača koji je često pozivaju na spojeve.

- Mlađi muškarci mi redovito šalju poruke na društvenim mrežama. Većina je vrlo ljubazna i pozitivna jer promičem takav stil života - ističe Joleen.

Međutim, Joleen nije zainteresirana za takvu vrstu zabave.

- Radi se o pronalaženju nekoga kome mogu pomoći da postane bolja osoba i raste, a oni da to on isto učini za mene. Nikad ne bih ni izdaleka razmišljala o vezi s nekim tko je dovoljno mlad da bude prijatelj s mojom kćeri. Tražim ambiciozne muškarce, nekoga tko je samopouzdan, fizički je aktivan, ima pozitivan pogled na život i zna komunicirati. I mora voljeti pse, jer imam zlatnog retrivera - otkrila je kakve muškarce preferira.

Joleen i Meilani toliko su bliske da kada su obje u vezi vole zajedno izlaziti na spojeve.

- Melani stalno traži moj savjet o dečkima. Sviđa mi se što mi vjeruje i drago mi je da joj moja iskustva mogu pomoći - ističe ova brižna majka i dodaje kako je sa svojom kćeri jako povezana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:49