BOŽIĆNO ČUDO

NEVJEROJATAN RASPLET PRIČE O DAREŽLJIVOM BESKUĆNIKU Velikodušnost mu se isplatila na najljepši mogući način

 GoFundMe

Beskućnik koji je svojih posljednjih 20 dolara dao djevojci koja se našla u nevolji jer nije imala čime kupiti gorivo za svoj automobil, uselio je u svoj vlastiti dom zahvaljujući donacijama dobrih ljudi koje je dirnula njegova gesta, javlja CBS News.

Naime, nakon što je Kate McClure (27) u blizini Philadephije usred noći ostala bez goriva, do nje je došao Johnny Bobbitt Jr., rekao joj da ovdje nije sigurna te ponudio da će joj kupiti gorivo. Zatim je sam otišao do nekoliko kilometara udaljenje benzinske stanice i donio joj gorivo koje je kupio s posljednjih 20 dolara koje je imao u džepu.

Kate nije imala novca da mu odmah vrati posuđeno, već je kasnije pokrenula GoFundMe kampanju kojom je željela prikupiti novac za Johnnyja. Tad se dogodilo pravo čudo jer je njezina priča dirnula mnoge i ubrzo je prikupljeno gotovo 400.000 dolara za velikodušnog ratnog veterana američke vojske.

'Hvala svima koji su bili dio ove nevjerojatne priče. Vaše tople riječi i donacije mnogo znače Marku, Johnnyju i meni', napisala je Kate na GoFundMe profilu.

Sam Bobbitt rekao je kako će nešto prikupljenog novca donirati srednjoškolcu koji i sam prikuplja novac kako bi pomogao ratnim veteranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:03