OSTAO BEZ TEKSTA

Nevjerojatno putovanje: Labradorica prešla 80 km i zapanjila vlasnika kuće pred koju je došla

 Ilustracija/Jessie Jane Smith/Stockimo/Alamy/Alamy/Profimedia
‘Bila je zabrinuta i oprezna. Pronašla je svoju kuću, ali ondje sad očito žive potpuni stranci‘, rekao je čovjek koji je pronašao psa

Četverogodišnja labradorica Cleo nestala je 12. srpnja u gradu Olatheu u američkoj saveznoj državi Kansas, a nekoliko dana kasnije pojavila se u 80-ak kilometara udaljenom Lawsonu u susjednoj državi Missouri.

Kako piše BBC, kujica je došla na trijem obiteljske kuće u kojoj su svojedobno živjeli njezini vlasnici, prije nego što su se prije gotovo dvije godine preselili u Kansas.

- Cleo je isprva bila jako zabrinuta i oprezna kad bi joj se netko približio. Ništa čudno, pa zamislite, pronašla je svoju kuću, a ondje sad očito žive potpuni stranci! Takvo otkriće svima bi bilo zastrašujuće - rekao je lokalnim medijima Colton Michael, novi vlasnik spomenute kuće.

Srećom, s vremenom je uspio zadobiti Cleino povjerenje i očitati joj mikročip, koji je otkrio podatke o njezinim vlasnicima, koji su u međuvremenu na Facebooku objavili oglas o nestanku voljene ljubimice.

- Supruga je odmah prepoznala ime, bio je to prijašnji vlasnik naše kuće! - izjavio je Colton.

Clein gazda Drew doslovce je ostao bez teksta kad su ga nazvali i rekli mu gdje je njegov pas pronađen.

- Ovo je zbilja nevjerojatno bizarna priča! Presretni smo što smo je pronašli, ona je sve i nama i mojoj majci - kaže.

- Njezino putovanje pravi je misterij! Morala je prijeći brojne prometnice i barem jednu rijeku! Ali sad barem znamo kome pripada, ako se opet pojavi, znat ćemo koga trebamo zvati - zaključio je Colton Michael.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:18